Τελευταία άρθρα
Home » Τα νέα μας » Lifestyle » Έχασε 93 κιλά και άλλαξε η εμφάνιση και η ζωή της! (photos)
    

Έχασε 93 κιλά και άλλαξε η εμφάνιση και η ζωή της! (photos)

Μάρτιος 5, 2020 1:09 μμ Category: Lifestyle, Palettino A+ / A-

71275017_386539288923374_8255444182616097665_n

 

Η Kara Beck από το Κάνσας της Αμερικής είναι μόλις 25 ετών και είναι ήδη μητέρα ενός παιδιού.

6

Από μικρή είχε σοβαρά προβλήματα με το βάρος της και δεχόταν από παιδί bullying. Μόλις το 2017, όμως αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τρόπο ζωής και να γυρίσει σελίδα στην καθημερινότητά της. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια:

«Δεν ένιωθα άνετα. Σηκωνόμουν με δυσκολία από το κρεβάτι. Ηξερα ότι έπρεπε να χάσω βάρος. Μου πήρε αρκετό χρόνο για να συνειδητοποιήσω την επικινδυνότητα της κατάστασης και να κάνω κάτι δραστικό γι’αυτή. Είχα μια πολύ κακή σχέση με το φαγητό. Δεν αγαπούσα ούτε τον εαυτό μου, ούτε το σώμα μου».

1

Πριν από δύο χρόνια λοιπόν, αποφάσισε να κάνει την αλλαγή στη ζωή της και να γίνει μία άλλη γυναίκα. Χαρούμενη, υγιής και κυρίως ευτυχισμένη.

2

Πλέον απολαμβάνει την κάθε της στιγμή με την οικογένειά της και από 166 κιλά που ζύγιζε πλέον η ζυγαριά δείχνει 73! Μάλσιτα, συνεχίζει την προσπάθεια ώστε να είναι το βάρος της φυσιολογικό και να αντιστοιχεί στο ύψος και τη σωματοδομή της.

3

Όσο για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση; Η Kara είναι πλέον μία άλλη, τόσο που ούτε η ίδια δείχνει να αναγνωρίζει τον εαυτό της. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

7

www.gossip-tv.gr

Έχασε 93 κιλά και άλλαξε η εμφάνιση και η ζωή της! (photos) Reviewed by on .   Η Kara Beck από το Κάνσας της Αμερικής είναι μόλις 25 ετών και είναι ήδη μητέρα ενός παιδιού. Από μικρή είχε σοβαρά προβλήματα με το βάρος της και δεχότα   Η Kara Beck από το Κάνσας της Αμερικής είναι μόλις 25 ετών και είναι ήδη μητέρα ενός παιδιού. Από μικρή είχε σοβαρά προβλήματα με το βάρος της και δεχότα Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top