Τελευταία άρθρα
Home » People » Αθηνά Ωνάση: Είναι ζευγάρι με τον πρίγκιπα Harry;
    

Αθηνά Ωνάση: Είναι ζευγάρι με τον πρίγκιπα Harry;

Αύγουστος 1, 2016 10:53 μμ Category: People A+ / A-

Αθηνά Ωνάση Είναι ζευγάρι με τον πρίγκιπα Harry;

Παρηγοριά στην αγκαλιά του πρίγκιπα Harry φαίνεται πως βρήκε η Αθηνά Ωνάση μετά τον χωρισμό της με τον Αλβάρο Νέτο, όπως αναφέρει περιοδικό στην Αυστραλία.

«Μπορεί να μην έχει έλλειψη σε γυναίκες θαυμάστριες, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως θέλει πάντα να προσφέρει βοήθεια σε ένα κορίτσι με ραγισμένη καρδιά – δίνοντας έναν ώμο για να κλάψει η καλή του φίλη Αθηνά Ωνάση, μετά τον τραυματικό χωρισμό της», γράφει το δημοσίευμα του περιοδικού «New Idea», επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες από πηγή πολύ κοντά στα πρόσωπα και τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

 

 

govastileto.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αθηνά Ωνάση: Είναι ζευγάρι με τον πρίγκιπα Harry; Reviewed by on . Παρηγοριά στην αγκαλιά του πρίγκιπα Harry φαίνεται πως βρήκε η Αθηνά Ωνάση μετά τον χωρισμό της με τον Αλβάρο Νέτο, όπως αναφέρει περιοδικό στην Αυστραλία. «Μπο Παρηγοριά στην αγκαλιά του πρίγκιπα Harry φαίνεται πως βρήκε η Αθηνά Ωνάση μετά τον χωρισμό της με τον Αλβάρο Νέτο, όπως αναφέρει περιοδικό στην Αυστραλία. «Μπο Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top