Αυτά είναι τα 6 beauty λάθη που νομίζετε ότι είναι αθώα αλλά δεν είναι!

lathi-makigiaz-prosopo-omorfia-eisaimonadikigrΤα 6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για να μην πηγαίνει στράφι η beauty ρουτίνα σου ειναι τα παρακάτω:

1 Αντηλιακό μαλλιών

Παραλείπεις να βάλεις αντηλιακό  στα μαλλιά σου. Αυτό ξέρεις τι σημαίνει; Ότι τα αφήνεις απροστάτευτα στις UV ακτινοβολίες. Γιατί λοιπόν τα αφήνεις να ξεροσταλιάζουν και δεν τα φροντίζεις όπως και το υπόλοιπο σώμα σου;

palettinoss17

2. Ενυδατώσου σωστά

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι το σώμα πρέπει να ξεδιψάει. Ο πιο σίγουρος τρόπος για να το καταφέρεις είναι αν απλώνεις την ενυδατική σου κρέμα τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. Αν τώρα τα body butter σου φαίνονται βαριά για αυτές τις μέρες. Τα ξηρά λάδια είναι ό,τι πρέπει. Δίνουν λάμψη και φοβερό άρωμα. Βρες την αγαπημένη σου μυρωδιά και ζήσε ένα καλοκαίρι βαθιάς ενυδάτωσης.

3 Πρόσεχε τα άκρα σου

 Μην αφήνεις τις φτέρνες σου ξερές. Κάνε ένα ποδόλουτρο και περιποιήσου τα σκληρά σημεία. Αν θες το βράδυ πριν κοιμηθείς βάλε λίγη βαζελίνη στα δύσκολα σημεία και βάλε μια κάλτσα για να κοιμηθείς. Αν η κάλτσα σε ζεσταίνει (που είναι και ανθρώπινο) κάνε συχνά ποδόλουτρα που θα σε ανακουφίσουν και θα δώσουν βελούδινη όψη στα άκρα σου.

4. Απόχρωση στο foundation

Αλλάζει ο καιρός και εσύ αλλάζεις μαζί του. Το καλοκαίρι φέρνει μαζί του και το μαύρισμα. Βρες την κατάλληλη απόχρωση για το φον ντε τεν και κάνε σωστά make up look, μια τερακότα μαζί με το μέικαπ σου είναι απαραίτητη για το καλοκαιρινό νεσεσέρ.

5 Σπας τα σπυράκια σου

Κακιά συνήθεια. Κάτω τα χέρια από την αγανακτισμένη σου επιδερμίδα. Τι και αν το σπυράκι έχει σκοπό να κατακτήσει όλο το πρόσωπο σου. Κάνε μια υποχώρηση και άφησε το να κουραστεί και να φύγει. Δυο μέρες δύσκολες είναι αλλά στο τέλος εσύ θα το κερδίσεις. Αν κάνεις το λάθος και το σπάσεις εκείνο θα σου αφήσει σημάδι, ότι κάποτε πέρασε από το πρόσωπο σου και εσύ άντε μετά να καλύψεις την κοκκινίλα με κορέκτορα.

6. Μάσκαρα και μολύβι

Το mascara πρέπει να είναι αδιάβροχο αν μας ρωτάς. Δεν θες μέσα στο λιοπύρι να αρχίζουν να τρέχουν μαύρα ποτάμια από τις βλεφαρίδες.  Καλό επίσης θα ήταν να μην επιλέγεις και μαύρο μολύβι για το εσωτερικό του ματιού, αφού από μόνο του μικραίνει το μάτι. Αν θες να βάλεις οπωσδήποτε, βάλε στην εσωτερική λίγο μπεζ μολύβι που θα δώσει φως και θα κάνει πιο φυσικό το αποτέλεσμα. Αν θες το αποτέλεσμα να μην βγει σκληρό, αντικατέστησε το μαύρο μολύβι με ένα καφέ.

marieclaire.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *