Αυτές είναι οι 6 εντυπωσιακές κόρες των πιο διάσημων ζευγαριών της showbiz!

celebritydaughters_2

Τις γνωρίσαμε ως μωρά. Ήταν τα πολυαναμενόμενα γεννητούρια προηγούμενων δεκαετιών. Υπήρξαν τα πιο προβεβλημένα ή και τα πιο καλά προστατευμένα από τον φωτογραφικό φακό μωρά. Τα μίντια “διψούσαν” για ένα μικρό κλικ των διαδόχων των μεγαλύτερων celebrities του κόσμου. Είναι οι διάσημες κόρες των διάσημων γονιών τους! Και πλέον έχουν μεγαλώσει, έχουν βρει τον δρόμο τους και μπορούν μόνες τους να διεκδικήσουν ένα κομμάτι από την… πίτα της showbiz! Άλλωστε, είναι πανέμορφες, ικανές και λαμπερές σαν τις star μητέρες και τους επιτυχημένους πατέρες τους!

palettinoss17

Αυτές, λοιπόν, είναι μερικές από τις πιο διάσημες κόρες της διεθνούς showbiz!

Ava Phillippe, κόρη της Reese Witherspoon και του Ryan Phillippe

Μπορεί στα 18 χρόνια της να μην έχει επιλέξει ακόμα να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της, πάντως η καλά προστατευμένη έως τώρα από τα φώτα της δημοσιότητας Ava είναι ολόιδια με τη μητέρα της, Reese Witherspoon! Και σαν μην φτάνει αυτή η τεράστια ομοιότητα, σε βαθμό που μπερδεύει το κοινό, αλλά αν τη δεις πλάι στον πατέρα της, Ryan Phillippe, θα περάσεις ακριβώς το ίδιο: δεν θα τους ξεχωρίζεις! Αυτό, λοιπόν, είναι ένα από τα διάσημα παιδιά της showbiz που μοιάζει απόλυτα και με τους δυο γονείς του!

Dylan Penn, κόρη της Robin Wright και του Sean Penn

Η 27χρονη κόρη της Robin Wright και του Sean Penn φαίνεται πως συγκεντρώνει έναν εκρηκτικό… γονιδιακό συνδυασμό! Ξεκινώντας την καριέρα της ως μοντέλο και φιγουράροντας στα editorial των μεγαλύτερων περιοδικών, όπως Elle και GQ, η νεαρή Dylan έκανε και το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το 2015, πρωταγωνιστώντας στην ταινία τρόμου Condemned, ενώ σύντομα ακολούθησαν και άλλες εμφανίσεις στη μεγάλη οθόνη. Πάντως, η πανέμορφη και ταλαντούχα κόρη των Wright και Penn έχει περάσει και από… delivery πίτσας, για να “σκληραγωγηθεί” από τους διάσημους γονείς της, πριν τελικά βρει το δρόμο προς τη δόξα!

Lily-Rose Depp, κόρη της Vanessa Paradis και του Johnny Depp

Μία αινιγματική παρουσία στο χώρο της μόδας, που σύντομα μεταπήδησε στον κινηματογράφο, η 19χρονη σήμερα Lily-Rose έκανε τα πρώτα (διθυραμβικά) βήματά της στα διεθνή catwalks για τον οίκο Chanel, όταν ήταν ακόμα 16 ετών! Με λίγα λόγια, η διάσημη κόρη ακολουθεί την πορεία και των δύο γονιών της. Μάλιστα, ο Karl Lagerfeld ήταν εκείνος που την ανακάλυψε και την μετέτρεψε σε μούσα του, στην ίδια ακριβώς ηλικία που ο ίδιος ανακάλυψε τη μητέρα της, Vanessa! Σύμπτωση ή κάρμα;


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Lourdes Leon, κόρης της Madonna και του Carlos Leon

Δεν είναι μικρή υπόθεση να μεγαλώνεις με μητέρα την πιο διάσημη γυναίκα όλων των εποχώ! Και όμως, η 22χρονη Lourdes κατάφερε να παραμείνει ένα καλά κρυμμένο… μυστικό, μιας και η υπερδιάσημη μαμά της φρόντισε να την προστατεύσει σε όλη την παιδική ηλικία της από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι. Στα 19 χρόνια της, όμως, η Λούρδη ή Lola, όπως αποκαλείται πλέον, αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια της Stella McCartney για τη νέα τότε σειρά αρωμάτων της. Και κάπως έτσι, ένα αστέρι γεννήθηκε!

Kaia Gerber, κόρη της Cindy Crawford και του Rande Gerber

Ακόμη κι αν δεν ήξερες το όνομά της, είναι βέβαιο πως θα καταλάβαινες ποια είναι. Βλέπεις, η τρομερή ομοιότητα με το supermodel των 90s και μητέρα της, Cindy Crawford, είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει! Η 16χρονη (!) Kaia έκανε τα πρώτα βήματά της στο χώρο του modeling πριν ακόμα κλείσει τα 14 χρόνια της, ενώ έχει διατελέσει και ως μούσα του Karl Lagerfeld ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια! Οι ειδικοί την αποκαλούν το next big thing της μόδας από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε, ενώ οι γονείς της φροντίζουν να την διατηρούν όσο πιο “προσγειωμένη” γίνεται έως την ενηλικίωσή της.

Ireland Baldwin, κόρη της Kim Basinger και του Alec Baldwin

Πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί η κόρη της πιο σέξι ηθοποιού των 80s και 90s και του πιο γοητευτικού άνδρα της δεκαετίας του ’90; Σαν μήλο που έπεσε κάτω από… δυο μηλιές! Κάπως έτσι μοιάζει να είναι η περίπτωση της μόλις 22 ετών Ireland, που σε πολύ νεαρή ηλικία τράβηξε τα βλέμματα των φωτογράφων, χάρη στην απίθανη ομοιότητά της με τους δύο ταλαντούχους γονείς της. Με εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμους, όπως W, Vanity Fair και Elle, το νεαρό μοντέλο φαίνεται πως έχει πολλά ακόμη να δώσει στο χώρο της μόδας!

 

tlife.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *