Αυτές είναι 19 πρακτικές ιδέες για το παιδικό δωμάτιο!

keadomatiopaidΤο παιδικό δωμάτιο πρέπει να διακρίνεται από λειτουργικότητα συνδυασμένη με πολύ φαντασία. Θα σου δείξω πρακτικές και πρωτότυπες ιδέες, για να διακοσμήσεις το παιδικό με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολη η  οργάνωσή του.

Από όμορφα κρεμαστά ραφάκια, μέχρι πρωτότυπες συρταριέρες που κοσμούνται με υφασμάτινα κουτιά και πολύχρωμα καλαθάκια, όλες οι ιδέες είναι εξαιρετικές και πολύ οικονομικές.


ekptvseis palettino

                   Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!


Οι καλύτερες ιδέες για να οργανώσεις το παιδικό δωμάτιο!

Κρεμαστά ράφια

rafia toixu gia paidiko koutia se toixous  koutia asromayra kai rafiera toixou rafiera toixou kremasta rafakiakremasta diaksmitika apo ufasma

Τα κρεμαστά ραφάκια είναι ιδανικά για μικρούς χώρους καθώς προάγουν την οργάνωση του δωματίου και προσφέρουν αποθηκευτικούς χώρους χωρίς περιορισμούς. Από ξύλινα κρεμαστά ραφάκια, μέχρι υφασμάτινα, όλα εντυπωσιάζουν με την ζωντάνια που δίνουν στο χώρο.

Συρταριέρες με μαλακό υλικό

syrtariera rafiera aspro syrtarieressyrtarieres paidikes

Οι συρταριέρες μπορούν να αποτελούνται από υφασμάτινα ή πλαστικά συρτάρια που μπορούν να πλυθούν και είναι τέλεια για να επιλέξεις το ιδανικό σχέδιο, χρώμα και μέγεθος που ταιριάζει στο δωμάτιο. Η χρωματική γκάμα είναι τεράστια, ώστε να βρεις αυτό που δένει αρμονικά με το υπόλοιπο δωμάτιο και να ντύσεις τον χώρο με πολύ στυλ.

Ραφιέρες

rafieres aspres kremastoi apothikeutikoi xwroi koutia apothikeusis

koutakia apthikeusisrafiera apo ksilo

Οι ραφιέρες είναι ιδανική λύση για εσένα που δεν θέλεις να βάλεις στο παιδικό δωμάτιο ένα μεγάλο έπιπλο, αλλά με ένα πιο στενό να μπορείς να αποθηκεύσεις πολλά παιχνίδια και βιβλία με έξυπνο και μοντέρνο τρόπο. Διάλεξε τον χρωματισμό που δένει με το υπόλοιπο δωμάτιο και εντυπωσίασε με την οργανωτικότητα που προσφέρει.

 

Καλαθάκια

koutia gia paidiko dwmatioapothikeutika koutia katw apo trapezirafiera ksilini me kalatakiakoutia prasina gia pragmata

Τα καλαθάκια αποτελούν εξαιρετική λύση για εσένα που αγαπάς το χρώμα και το ιδιαίτερο σχήμα τους. Είναι εξαιρετικά πρακτικά καθώς μπορούν να τοποθετηθούν σε πολλά σημεία, από ράφια μέχρι κάτω από το τραπέζι, ενώ το μαλακό υλικό τους βοηθάει ώστε να αποθηκεύσεις μέσα πολλά παιχνίδια του παιδιού.

Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι απαραίτητοι στο παιδικό δωμάτιο καθώς οργανώνουν καλύτερα τα παιχνίδια και τα βιβλία του παιδιού με έξυπνο και παράλληλα όμορφο τρόπο. Επίλεξε ανάμεσα σε κρεμαστά ραφάκια, σε συρταριέρες ή καλαθάκια και χάρισε ένα περιποιημένο και καθαρό δωμάτιο με πολύ φινέτσα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *