Αυτές είναι 4+1 στυλιστικές συμβουλές για να απολαύσεις τις καλοκαιρινές διακοπές σου στο max

6

Όλες πάνω-κάτω γνωρίζουμε το ανάμεικτο συναίσθημα των 3 Α: της αμηχανίας, της αναποφασιστικότητας και της ανυπομονησίας που έρχεται την ώρα που ετοιμάζουμε τη βαλίτσα για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Από την πίεση που ασκούμε στον εαυτό μας τη στιγμή εκείνη, καταλήγουμε είτε να πάρουμε πολλά και αχρείστα πράγματα «για παν ενδεχόμενο», είτε να βαρεθούμε, να απελπιστούμε και να μην πάρουμε ούτε τα βασικά χάνοντας κάθε όρεξη για ταξίδι.
palettinoss17

Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και οι απόλυτοι κανόνες που μας γλυτώνουν από το summertime sadness του πακεταρίσματος και του ανοίγματος της βαλίτσας:

1. Το πρόβλημα: Παρασύρεσαι από σκέψεις για πιθανούς συνδυασμούς που μπορεί να κάνεις την κάθε ημέρα των διακοπών και παίρνεις μαζί σου όλα σου τα κοσμήματα, έως και τα πολύ ακριβά.

Η λύση: Όσο δύσκολο και βαρετό κι αν ακούγεται, κάνε προετοιμασία. Σκέψου τα σύνολα που θα φορέσεις την κάθε ημέρα των διακοπών σου και αντίστοιχα πάρε μαζί σου τα κατάλληλα κοσμήματα για να τα ολοκληρώσεις το κάθε look σου. Κατά προτίμηση διάλεξε αυτά που θεωρείς πιο αναλώσιμα και που δεν θα στενοχωρηθείς τόσο αν κάτι κακό τους συμβεί.

2. Το πρόβλημα: Χρειάζεσαι πολλά συμπληρωματικά αξεσουάρ για το κάθε look.

Η λύση: Παίξε έξυπνα και χρησιμοποίησε αξεσουάρ σε ουδέτερα χρώματα, όπως καφέ, λευκό και μαύρο ή πολύχρωμα που ταιριάζουν με πολλά σύνολά σου. Μία ζώνη διπλής όψεως για παράδειγμα, θα ήταν ότι πρέπει.

 3.Το πρόβλημα: Η βαλίτσα σου «πνίγεται» στα σαμπουάν και τα καλλυντικά.

H λύση: Προτίμησε προϊόντα περιποίησης σε μέγεθος ταξιδίου. Αν δεν έχεις είδη σε ταξιδιωτικό μέγεθος, μην «ψαρώνεις» με τα αφρόλουτρα του ενός λίτρου. Προμηθεύσου μικρά πλαστικά μπουκαλάκια από καταστήματα ομορφιάς και γέμισέ τα με το προϊόν της αρεσκείας σου.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


4. Το πρόβλημα: Μεγάλα αντικείμενα που σου πιάνουν πολύ χώρο.

Η λύση: Παίξε tetris με τη βαλίτσα σου και εκμεταλλεύσου μέχρι και το τελευταίο χιλιοστό βάζοντας μέχρι και κάλτσες, αξεσουάρ και καλλυντικά στις εσοχές των παπουτσιών σου ή σε άλλα αντικείμενα που σου πιάνουν χώρο.

5. Το πρόβλημα: Ανοίγεις τη βαλίτσα, τα βλέπεις όλα τσαλακωμένα και δεν έχεις σίδερο.

Η λύση: Σώσε την κατάσταση με ένα ατμόλουτρο. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο, μετά το καυτό σου μπάνιο κρέμασε τα τσαλακωμένα σου ρούχα στο μπάνιο και άφησε για λίγο το καυτό νερό να τρέχει με κλειστή την πόρτα. Βάλε τα ρούχα σου στους ατμούς ως το πρωί και ξυπνώντας θα τα βρεις λεία και ανανεωμένα.

Οι κανόνες αυτοί θα σας διευκολύνουν σίγουρα, απλά θυμηθείτε κορίτσια, διακοπές πάτε. Happy vacay!

 

marieclaire.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *