Αυτοί είναι οι 6 λόγοι που θα σε πείσουν να πίνεις χυμό καρότου καθημερινά! (Video)

xumos-karotoy

 

Πιες ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένο χυμό καρότου καθημερινά και απόλαυσε τα οφέλη του στην υγεία σου.

banner gia magazine2

Όπως θα δεις παρακάτω έχεις τουλάχιστον έξι λόγους για να πίνεις χυμό καρότου ή απλά να τρως καρότο καθημερινά.

1.Κάνει καλό στο συκώτι: Τα συστατικά του καρότου βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό και την καλύτερη λειτουργεία του συκωτιού.

2. Μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου: Και συγκεκριμένα τον κίνδυνο εμφάνισης συγκεκριμένων τύπων καρκίνου όπως εκείνος του παχέος εντέρου ή του τραχήλου της μήτρας.

3. Τα καρότα είναι εξαιρετικά ευεργετικά για την υγεία λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε αντιοξειδωτικά και ιδιαίτερα σε β-καροτίνη. Λόγω της πηκτίνης που περιέχουν, μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση της χοληστερίνης.

 4. Βελτίωσε την όρασή σου: Η βήτα-καροτίνη που περιέχουν τα καρότα βοηθά στη διατήρηση της καλής όρασης. Το σώμα μετατρέπει αυτή τη θρεπτική ουσία σε βιταμίνη Α, η οποία βοηθά στην καταπολέμηση της τύφλωσης.

5. Απόλαυσε καλύτερη επιδερμίδα: Τα καρότα αποτελούν την καλύτερη φυσική πηγή βιταμίνης Α, η οποία είναι αντιγηραντική, καταπολεμά την ακμή κι επιπλέον αυξάνει τη φυσική άμυνα ενάντια στα μικρόβια και τις μολύνσεις ακόμα και σοβαρά δερματικά προβλήματα όπως η ψωρίαση.

6. Σου χαρίζουν ενέργεια: Το βήτα καροτένιο έχει αποδειχθεί, στο πλαίσιο ερευνών, ότι διευκολύνει την απορρόφηση του σιδήρου, ο οποίος σου χαρίζει την ενέργεια που χρειάζεσαι.

 

queen.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση. 

BANNER PALETTINO SALE

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *