Τελευταία άρθρα
Home » Gossip » Γάμος Τανιμανίδη – Μπόμπα: Οι πρώτες εικόνες – Τι χόρεψε γαμπρός ενώ περίμενε τη νύφη ,ευχές από Γιώργο Αγγελόπουλο.(Video)
    

Γάμος Τανιμανίδη – Μπόμπα: Οι πρώτες εικόνες – Τι χόρεψε γαμπρός ενώ περίμενε τη νύφη ,ευχές από Γιώργο Αγγελόπουλο.(Video)

Σεπτέμβριος 1, 2018 8:30 μμ Category: Gossip, Palettino, People A+ / A-
Τανιμανίδης – Μπόμπα: Οι πρώτες εικόνες του γάμου - Ο γαμπρός χόρεψε ποντιακά ενώ περίμενε τη νύφη

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα παντρεύονται στη Σίφνο.

Ο γάμος γίνεται στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ και θα ακολουθήσει δεξίωση στο υπέροχο σπίτι των κουμπάρων τους, που βρίσκεται στην ίδια παραλία. Το νυφικό της Χριστίνας θα είναι δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ ο γαμπρός για το κοστούμι του εμπιστεύτηκε τον Τάκη Γιαννέτο! Κουμπάροι είναι η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της, Μίλτο Καμπουρίδη. Το ζευγάρι από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκε ένιωσε ότι ο ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου τον άνθρωπο της ζωής του.

Η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει και σήμερα ζουν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής τους ζωής. Το νυφικό της Χριστίνας Μπόμπα είναι δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ ο γαμπρός επέλεξε ένα κομψό κοστούμι του με την υπογραφή του Τάκη Γιαννέτου. Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία λίγο πριν τις 7 με τους γονείς και τα αδέλφια του συνοδεία ποντιακής λύρας. Μάλιστα περιμένοντας τη νύφη χόρεψε ποντιακά! Η νύφη συνοδευόμενη από την πατέρα της έφτασε με φουσκωτό στην εκκλησία. Ένα πολύ κομψό κατάλευκο νυφικό με μακρύ πέπλο με τα μαλλιά της πιασμένα σινιέ κότσο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι οι: Τζώνυ Καλημέρης, Χριστίνα Κοντοβά, Αθηνά Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος, Γιώργος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Μαρία Καλάβρια κ.α.

 

Ο Τανιμανίδης χορευει ποντιακα πριν τον γάμο του
Γαμος Τανιμανιδη
Η Χριστίνα Μπόμπα με φουσκωτό στην εκκλησία
Γαμος Τανιμανιδη
gossip-tv.gr
Γάμος Τανιμανίδη – Μπόμπα: Οι πρώτες εικόνες – Τι χόρεψε γαμπρός ενώ περίμενε τη νύφη ,ευχές από Γιώργο Αγγελόπουλο.(Video) Reviewed by on . Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα παντρεύονται στη Σίφνο. Ο γάμος γίνεται στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ και θα ακολουθήσει δεξίωση στο υπέροχο σπί Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα παντρεύονται στη Σίφνο. Ο γάμος γίνεται στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ και θα ακολουθήσει δεξίωση στο υπέροχο σπί Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top