Τελευταία άρθρα
Home » Τα νέα μας » Lifestyle » Δεν είμαστε τέλειες: Ποιες διάσημες το δήλωσαν και φωτογραφήθηκαν χωρίς μακιγιάζ;
    

Δεν είμαστε τέλειες: Ποιες διάσημες το δήλωσαν και φωτογραφήθηκαν χωρίς μακιγιάζ;

Είναι διάσημες, εντυπωσιακές και όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω τους. Τις βλέπουμε σε ταινίες, σκηνές, στο κόκκινο χαλί και αμέτρητες φωτογραφίσεις υπό τη μαγική επιμέλεια στυλιστών και make up artists. Τι γίνεται όμως όταν τα φώτα σβήνουν; Πώς δείχνουν οι αγαπημένες μας celebrities χωρίς τα στολίδια, το ρετούς και φυσικά το μακιγιάζ;

Όπως καταλαβαίνετε και γνωρίζετε ελάχιστες είναι αυτές που θα το τολμούσαν. Δεν χωρά αμφιβολία ότι πολλές από αυτές είναι πραγματικά όμορφες με ή χωρίς… επεξεργασία έλλες πάλι όχι και τόσο.

Κάποιες από αυτές το τόλμησαν – φωτογραφληθηκαν δηλαδή όπως πραγματικά είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ, είτε αποδεικνύοντας πόσο τέλειες είναι είτε για να μας αποδείξουν ακριβώς το αντίθετο: ότι δηλαδή δεν είναι τέλειες, τα πρόσωπά τους έχουν τα ελαττωματάκια τους και εκεί κρύβεται όλη η ομορφιά της ανθρώπινής φύσης. Ρυτίδες, ακμή, μάυροι κύκλοι και σημαδάκια βγήκαν στο φως!

Πάμε να δούμε ποιες το τόλμησαν….

queen.gr

Δεν είμαστε τέλειες: Ποιες διάσημες το δήλωσαν και φωτογραφήθηκαν χωρίς μακιγιάζ; Reviewed by on . Είναι διάσημες, εντυπωσιακές και όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω τους. Τις βλέπουμε σε ταινίες, σκηνές, στο κόκκινο χαλί και αμέτρητες φωτογραφίσεις υπό τη μα Είναι διάσημες, εντυπωσιακές και όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω τους. Τις βλέπουμε σε ταινίες, σκηνές, στο κόκκινο χαλί και αμέτρητες φωτογραφίσεις υπό τη μα Rating:
scroll to top