Εντυπωσιακή η πρώτη μέρα του “Cliff Diving”, στην λίμνη Αγίου Νικολάου!(Video)

cliff

Η διοργάνωση που τείνει να καταστεί θεσμός και πόλος έλξης για την πόλη του Λασιθίου τράβηξε το ενδιαφέρον ντόπιων αλλά και τουριστών, καθώς κορυφαίοι αθλητές στις καταδύσεις από όλον τον κόσμο, έδειξαν τις ικανότητες και τη δεξιοτεχνία τους, κερδίζοντας το χειροκρότημα και τον θαυμασμό.

Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, οι κορυφαίοι αθλητές καταδύσεων, όλοι τους μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καταδύσεων, πραγματοποίησαν το πρόγραμμα της επίσημης προπόνησης βουτώντας από την εξέδρα καταδύσεων, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα.

cliff2

Ειδικός προσκεκλημένος στη σημερινή πρώτη εκδήλωση ήταν ο Νικόλαος Συρανίδης, χρυσός ολυμπιονίκης στην Ολυμπιάδα της Αθήνας.Το Cliff Diving θα συνεχιστεί και αύριο Σάββατο, ενώ στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων αγώνες αναβίωσης κολύμβησης και υδατοσφαίρισης στη Λίμνη, που ήδη από τη δεκαετία του ’60 αποτελούσε την πρώτη φυσική «πισίνα» καταδύσεων και αυταθλητικών δραστηριοτήτων.

cretapost.gr

(VIDEO:fonien.gr,Λεωνίδας Κλώντζας)


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *