Η Μόνικα Μπελούτσι κλείνει τα 51 της χρόνια

ImageHandler.ashx

Tα 51 της χρόνια έκλεισε χθες μία από τις πιο επιθυμητές γυναίκες του πλανήτη, η Μόνικα Μπελούτσι.

Ο χρόνος φαίνεται πως της έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο αφού η 51χρονη πια ηθοποιός είναι πιο όμορφη από ποτέ βάζοντας κάτω ακόμη και 20άρες. Και για του λόγου το αληθές η Μόνικα Μπελούτσι θα είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία ηθοποιός που θα υποδυθεί το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στην πολυαναμενόμενη νεότερη ταινία του «007», υπό τον τίτλο «Spectre».

Μάλιστα η Ιταλίδα ηθοποιός δείχνει να είναι απόλυτα συμβιβασμένη με το γεγονός ότι μεγαλώνει. Σε πρόσφατες δηλώσεις της μεταξύ άλλων είχε τονίσει ότι δεν αποδέχεται το τίτλο «Bond girl» μιας και προτιμάει να την αποκαλούν «Bond lady» ή «Bond woman».

Η Μόνικα Μπελούτσι ξεκίνησε ως μοντέλο στα 16 της ενώ φοιτούσε στο Liceo Classico. Θέλησε να γίνει δικηγόρος και συνέχισε το μόντελινγκ για να βοηθήσει οικονομικά την φοίτηση της στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια, αλλά ο πολυτελής τρόπος ζωής της την ώθησε να παρατήσει τις δικηγορικές σπουδές.

Σε ηλικία 25 ετών περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Dolce&Gabanna αφήνοντας το κοινό άφωνο με την φυσική ομορφιά της. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που η ίδια επιλέγεται από το ίδιο σχεδιαστικό δίδυμο 20 χρόνια μετά και γίνεται κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής του καμπάνιας.

Μπορεί να είναι το απόλυτο sex symbol όμως η ίδια είναι μητέρα δύο πανέμορφων κοριτσιών, καταφέρνοντας να συνδυάσει δύο άκρως αντίθετους ρόλους με απόλυτη επιτυχία.

Το 2004, ενώ ήταν έγκυος στην κόρη της, πόζαρε γυμνή στην ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair, για να δείξει την αντίθεσή της στην απαγόρευση από την ιταλική νομοθεσία της δωρεάς σπέρματος. Τον Απρίλιο του 2010 πόζαρε για άλλη μια φορά ημίγυμνη και ενώ ήταν έγκυος για την ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair.

Το 2003, η Βellucci κέρδισε το βραβείο Nastro d’ Argento β’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της ως Alessia στο Remember me, My love. Το 2006, εκτέλεσε χρέη κριτή στο 59ο Φεστιβάλ των Καννών. Το 2009, κέρδισε το βραβείο World Actress Award στο Women’s World Award.


Δείτε το βίντεο από την ταινία «Μαλένα» με την οποία ουσιαστικά συστήθηκε στο ευρύ κοινό

 

protothema.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebookκαι θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *