Η πρώην πρέσβειρα της Lancôme αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς των Γαλλίδων.

144929

Μοντέλο, μουσική παραγωγός και πρώην πρέσβειρα της Lancôme, η πολυτάλαντη Caroline de Maigret, αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από την αβίαστη, φυσική ομορφιά της που χαρακτηρίζει, όμως, και όλες τις γυναίκες της Πόλης του Φωτός.

palettinoss17

Mascara must have
«Φοράω πάντα μάσκαρα. Κάνει το look περιπετειώδες. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ καφέ χρώμα γιατί είναι πιο μαλακό για τον τόνο του δέρματος».

Less is more
«Το μυστικό κρύβεται στο να μην φαίνεταιι ότι φοράτε makeup. Αποφύγετε το foundation, επιλέξτε μόνο ένα concealer ή highlighter για την περιοχή γύρω από τα μάτια, γύρω από τη μύτη και το πηγούνι».


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Σαν το φυσικό τίποτα
«Στα μάγουλα φοράω ροδακινί ή κερασί χρώματα, γιατί είναι πιο φυσικά. Εφαρμόστε καλύτερα στα μήλα του προσώπου στην κάθετη ευθεία της κόρης του ματιού, αντί για τα ζυγωματικά».

Α μπε μπα μπλομ
«Οι Παριζιάνες επιλέγουν να τονίζουν ένα χαρακτηριστικό τη φορά. Για παράδειγμα, δεν τονίζουν ποτέ ταυτόχρονα μάτια και χείλη! Για φρέσκα, δροσερά χείλη, επιλέξτε glos χωρίς glitter».

Clean chic
«Καθαρίστε την επιδερμίδα σας σε βάθος ακόμα και αν δεν έχετε μακιγιαριστεί. Πιστεύω ότι για το 50% του μακιγιάζ παίζει ρόλο η κατάσταση της επιδερμίδας».

Αντηλιακό ανά χείρας
«Προφυλάξτε το δέρμα σας από την ακτινοβολία ακόμα και αν βρίσκεστε στην πόλη και η μέρα δεν είναι ηλιόλουστη. Μιξάρετε το αντηλιακό με την κρέμα ημέρας. Εγώ κουβαλάω πάντα στην τσάντα μου ένα αντηλιακό stick».

Αφήστε τα μαλλάκια σας ανακατεμένα...
«Μην χρησιμοποιείτε conditioner. Απλά εφαρμόστε μια μάσκα τα σαββατοκύριακα. Oύτε πιστολάκι. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν φυσικά».


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *