Θέλεις να δείχνεις “κλασάτη” φορώντας το σορτσάκι σου; Ιδού 6 στιλιστικά τρικ.

Θέλεις να δείχνεις μια φορώντας το σορτσάκι σου Ιδού 6 στιλιστικά τρικ

Η πρόκληση μπορεί να κρατήσει το κλασάτο σέξι και να διώξει το περιττό «δεύτερο» που ακολουθεί ένα αποκαλυπτικό σορτς.

Δε φοράμε σορτσάκι στο γραφείο, ούτε εάν έχουμε κάποια δουλειά στις δημόσιες υπηρεσίας. Φοράμε σορτσάκι το βράδυ μαζί με το ποτό μας, στην παραλία ή όταν χορεύουμε μόνες μας στο σαλόνι μας. 

1. Φροντίσουμε το σορτς να είναι φαρδύ. Όχι άκομψο ή μη κολακευτικό, αλλά αρκούντως άνετο ώστε να μη διαγράφει ο «εσωτερικός» μας κόσμος. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.

2. Επιλέγουμε όμορφα, παλ χρώματα που εκτός από «μέσα στα καλοκαιρινά πράγματα» είναι και άκρως θηλυκά. Η χρωματική παλέτα της αθωότητας ακυρώνει το παρακατιανό ενός καυτού σορτσακίου.

3. Σετάρουμε το σορτς σαν να είναι φούστα ή παντελόνι. Με όμορφες μπλούζες από φίνα υφάσματα, με ζώνες, με σκουλαρίκια και φίνα πέδιλα.


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
SALE Palettino ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ANEKKE 2020 . Πορτοφόλι Anekke AN30709-01 από δερματίνη, με μοτίβο πολύχρωμο, Με διπλό κούμπωμα, πολλές θήκες για κάρτες. Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!

 


4. Φροντίζουμε το σώμα που αφήνουμε εκτεθειμένο σε κοινή θέα να είναι σε καλή κατάσταση. Δεν είμαστε fit nazi, σε καμία περίπτωση, μιλάμε για μία καλή φυσική κατάσταση. Μέχρι εκεί.

5. Αποφεύγουμε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το εφέ Φουρέιρα δεν κολακεύει καμία γυναίκα. Ίσως, μόνο την ίδια τη Φουρέιρα.

6. Δε φοράμε σορτσάκι στο γραφείο, ούτε εάν έχουμε κάποια δουλειά στις δημόσιες υπηρεσίας. Φοράμε σορτσάκι το βράδυ μαζί με το ποτό μας, στην παραλία ή όταν χορεύουμε μόνες μας στο σαλόνι μας.

 

 


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

ekptvseis palettino

Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *