Τελευταία άρθρα
Home » Τα νέα μας » Palettino » Ιωάννα Μαλέσκου: Τα περιστατικά επιθετικής βίας που βίωσε ως δασκάλα.
    

Ιωάννα Μαλέσκου: Τα περιστατικά επιθετικής βίας που βίωσε ως δασκάλα.

Love it: Το θέμα του bullying συζητήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Οκτώβριος 29, 2020 6:40 μμ Category: Palettino, People A+ / A-

Όταν η Ιωάννα Μαλέσκου ρωτήθηκε από τους συνεργάτες της εάν βίωσε bullying ως παιδί αλλά και ως δασκάλα, είπε χαρακτηριστικά:

«Σαν παιδί, στα δικά μου παιδικά σχολικά χρόνια, τώρα που τα βλέπω πιο ώριμα, εντοπίζω τέτοιες συμπεριφορές άλλων παιδιών. Σε μένα όχι ποτέ. Εγώ όμως ήμουν ένας χαρακτήρας πολύ δυναμικός, σε σημείο να μη σηκώνω μύγα στο σπαθί μου και αυτό κάποιες φορές σε βάζει σε μια απόσταση με πιθανές τέτοιες περιπτώσεις. Όμως, και αυτοί οι χαρακτήρες οι πιο εσωστρεφείς, τα πιο μαζεμένα παιδάκια πολλές φορές δεν μπορούν να το μοιραστούν με την εκπαιδευτικό..

 Σαν εκπαιδευτικός, ήμουν εξαιρετικά ευαισθητοποιημένη όπως και ο περισσότερος κόσμος των δασκάλων σε αυτά τα φαινόμενα. Ακόμα και στη λεκτική αντιπαράθεση που σας μαλώνω πολλές φορές και σας λέω “μιλήστε όμορφα”, το κάνω ασυναίσθητα, γιατί θέλω και πιστεύω ότι όλα μπορούν να λυθούν με τον διάλογο. Έχω βιώσει περιστατικά επιθετικής συμπεριφοράς που έπρεπε να τα μοιραστώ με γονείς και το πρώτο πράγμα – και το σέβομαι- ήταν “όχι κάνετε λάθος”. Πρέπει να είσαι βέβαιος γι’ αυτό το οποίο λες, και κυρίως να λάβεις υπόψιν σου την εύθραυστη ψυχολογία του κάθε γονιού, όταν ακούει ότι δεν πάει και τόσο καλά με το παιδάκι του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 gossip-tv.gr


ekptvseis palettino

                            Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!


Ιωάννα Μαλέσκου: Τα περιστατικά επιθετικής βίας που βίωσε ως δασκάλα. Reviewed by on . Όταν η Ιωάννα Μαλέσκου ρωτήθηκε από τους συνεργάτες της εάν βίωσε bullying ως παιδί αλλά και ως δασκάλα, είπε χαρακτηριστικά: «Σαν παιδί, στα δικά μου παιδικά σ Όταν η Ιωάννα Μαλέσκου ρωτήθηκε από τους συνεργάτες της εάν βίωσε bullying ως παιδί αλλά και ως δασκάλα, είπε χαρακτηριστικά: «Σαν παιδί, στα δικά μου παιδικά σ Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top