Τελευταία άρθρα
Home » Τα νέα μας » Palettino » Μαρία Ιωαννίδου: Επισκέπτομαι ψυχολόγο! Δίνω μάχη με την κατάθλιψη και την μιζέρια.(Video)
    

Μαρία Ιωαννίδου: Επισκέπτομαι ψυχολόγο! Δίνω μάχη με την κατάθλιψη και την μιζέρια.(Video)

Αύγουστος 26, 2017 3:09 μμ Category: Palettino, People A+ / A-

ιοαννιδου

Καλεσμένη στην εκπομπή “Summer weekend” ήταν σήμερα η Μαρία Ιωαννίδου που μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάθλιψη που περνάει.

palettinoss17

«Με πονάει όταν βλέπω ταινίες ή παλιές φωτογραφίες. Αυτά για να σας τα φέρω έψαξα μέσα σε μπαούλα, διότι το πίσω με πονάει πολύ. Επειδή η ζωή μου τώρα είναι μέσα στη μιζέρια, με πονάει να βλέπω όλο αυτό, δεν έχω εκπαιδευτεί να ζω μίζερα, υποφέρω. Δίνω μάχη με την κατάθλιψη. Είμαι πολύ καλύτερα, απόδειξη ότι κατάφερα να κάνω την περιοδεία. Πήγα σε ψυχολόγο. Νομίζω ότι χρειάζεται απαραίτητα, όποιος έχει κατάθλιψη και μπορεί, να πηγαίνει σε έναν ψυχολόγο να τον κατευθύνει. Είναι αδύνατον διαφορετικά», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Ιωαννίδου.


 Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου…

zappit.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

Μαρία Ιωαννίδου: Επισκέπτομαι ψυχολόγο! Δίνω μάχη με την κατάθλιψη και την μιζέρια.(Video) Reviewed by on . Καλεσμένη στην εκπομπή “Summer weekend” ήταν σήμερα η Μαρία Ιωαννίδου που μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάθλιψη που περνάει. «Με πονάει όταν βλέπω ταινίες ή παλ Καλεσμένη στην εκπομπή “Summer weekend” ήταν σήμερα η Μαρία Ιωαννίδου που μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάθλιψη που περνάει. «Με πονάει όταν βλέπω ταινίες ή παλ Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top