Τελευταία άρθρα
Home » Τα νέα μας » Palettino » Νταϊάνα – Κάρολος: Τι δεν είχαμε προσέξει ποτέ στις φωτογραφίες τους;
    

Νταϊάνα – Κάρολος: Τι δεν είχαμε προσέξει ποτέ στις φωτογραφίες τους;

Μάρτιος 25, 2017 1:39 μμ Category: Palettino, People A+ / A-

Νταϊάνα - Κάρολος: Αυτό που δεν είχαμε προσέξει ποτέ στις φωτογραφίες τους!

Λίγους μήνες πριν από τη συμπλήρωση 20 ετών από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

palettino

Ενώ χρόνια βλέπουμε φωτογραφίες της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον πρίγκιπο Κάρολο δεν είχαμε ποτέ παρατηρήσει το παράδοξο με τη διαφορά ύψους στις επίσημες φωτογραφίες τους.


 Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Η Νταϊάνα πάντα φαινόταν πιο κοντή από τον Κάρολο παρά το γεγονός μάλιστα ότι είχαν το ίδιο ύψος! Δεν είναι λίγοι εκείνοι μάλιστα που τις τελευταίες μέρες έχουν αναρτήσει φωτογραφίες τους στα social media όπου ο Κάρολος φαίνεται σε όλες αρκετά ψηλότερος.

palettino


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Η πιο χαρακτηριστική φωτογραφία είναι εκείνη σε γραμματόσημο του 1981 όπου ποζάρουν χαμογελαστοί και σηματοδότησε την ημέρα γάμου τους στις 29 Ιουλίου.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Νταϊάνα – Κάρολος: Τι δεν είχαμε προσέξει ποτέ στις φωτογραφίες τους; Reviewed by on . Λίγους μήνες πριν από τη συμπλήρωση 20 ετών από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον γά Λίγους μήνες πριν από τη συμπλήρωση 20 ετών από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον γά Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top