Οδηγός επιβίωσης για παντρεμένους την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου .

Μη μπερδεύεστε, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι για νεαρά ή νεο-ερωτευμένα ζευγάρια. Οι παντρεμένοι από χρόνια ή τα ώριμα ζευγάρια χρειάζονται οδηγό επιβίωσης σήμερα.

 Πώς περνάς μια τέτοια μέρα;

1.    Θάψτε την ιδέα του ρομαντικού φαγητού σε εστιατόριο
Υπάρχουν όλες οι άλλες ημέρες για να φάει κανείς έξω, πραγματικά δεν γίνεται να βγει και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Εκείνη την ημέρα τα ρομαντικά εστιατόρια μεταμορφώνονται σε φωλίτσες για νέα ζευγαράκια ερωτευμένων που πίνουν σαμπάνια ροζέ. Και μόνο η εικόνα θα σας φέρει σε αμηχανία και θα σας χαλάσει τη βραδιά. Και κυρίως θα παρατηρήσετε περισσότερο, όλες τις ρυτίδες και τα κουσούρια του παρτενέρ σας.

2.    Μην πιείτε πολύ
Αν παρά τις επιφυλάξεις αποφασίσετε να γιορτάσετε με κάποιο τρόπο και να πιείτε δύο ποτηράκια με τον (την) σύζυγό σας, μην το παρακάνετε. Ανοίξτε ένα μπουκάλι, αν όλα πάνε καλά ανοίξτε και ένα δεύτερο, αλλά μην το καταναλώσετε. Και κυρίως μην αφήσετε τον σύζυγό σας να πιεί πολύ. Γιατί πριν αποτελειώσετε το ρομαντικό σας δείπνο στο σπίτι, εκείνος (η) θα έχει νυστάξει και θα τρέξει για ύπνο στο κρεβάτι.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio

3.    Βρείτε μια δικαιολογία για να μη βγείτε έξω
Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για τέτοιες περιπτώσεις. Ένα συνάχι που σας έχει ξαναπιάσει, ένα επείγον ραντεβού την επομένη το πρωί που απαιτεί ύπνο νωρίς, ένας συγγενής που πρέπει να επισκεφθείτε και δεν παίρνει αναβολή.

4.    Επιλέξτε ένα καλό πρόγραμμα στην τηλεόραση
Ώστε να μη δείχνει εντελώς κατεστραμμένη η βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου. Ελέγξτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα από νωρίς και σε περίπτωση που δεν αντέχετε ένα τέτοιο βράδυ να ξαναδείτε μια χιλιοπαιγμένη ταινία ή ένα ανιαρό σήριαλ, νοικιάστε εγκαίρως μια ωραία ταινία και εντυπωσιάστε τον (την) σύζυγό σας με κάτι ποιοτικό. Οσα παίρνει ο άνεμος, να μια καλή ιδέα.

5.    Κάντε σαν να μην συμβαίνει τίποτα
Ο (η) σύζυγος θα θυμηθεί ότι γιορτάζουν οι ερωτευμένοι; Αν όχι, τότε μην το θυμίσετε. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα αρκετά φορτωμένο, ώστε πραγματικά να ξεχάσει τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κάποιος μια Κυριακή. Κι αν ένα δωράκι σε σχήμα καρδιάς σας λείπει, τελικά, παρηγορηθείτε και αγοράστε το εσείς στον εαυτό σας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Πώς σκέφτεται η γυναίκα του κάθε ζωδίου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου



 Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *