Οι πιο διάσημες Βραζιλιάνες- top models αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους.

170976

Δεν φταίνε μόνο τα γονίδια αλλά και αυτά τα genius tricks.

Σκέψου τώρα όλες τις Alessandras και Adrianas αυτού του κόσμου! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να θαυμάσουμε τη μεγαλειότητα της ομορφιάς τους: ηλιοκαμμένη επιδερμίδα, ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά και μάτια που σε αποπλανούν με ένα βλέμμα.

palettino

Ακόμα κι αν ποτέ δεν σκόπευες να γίνεις Βραζιλιάνα supermodel, μπορείς να αναδείξεις τη «δική σου» Βραζιλιάνα σεξοβόμβα, γνωρίζοντας τα καλύτερα beauty μυστικά αυτών των μοντέλων.

Θα έχεις παρατηρήσει τη λαμπερή επιδερμίδα της Izabel Goulart στα selfies που μοιράζεται στα social media, ενώ έχει προηγηθεί 12ωρη αεροπορική πτήση. Πώς τα καταφέρνει; «Έλαιο για το πρόσωπο από οποιοδήποτε brand. Απλώς, επιλέγω κάποιο με μία πιο βαριά σύνθεση απ’ότι συνήθως και ακόμα μεγαλύτερη ποσότητα» λέει.

H Adriana Lima —η «βασίλισσα» του λάγνου βλέμματος— αποκάλυψε πρόσφατα τη beauty ρουτίνα της κι εμείς εστιάσαμε σε ένα πολύ συγκεκριμένο genius tip: Το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret μετά από κάθε δύσκολη μέρα, μουσκεύει την επιδερμίδα της με παγωμένο νερό καρύδας χρησιμοποιώντας δίσκο ντεμακιγιάζ. «Προτιμώ το φυσικό νερό καρύδας» τονίζει.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio

Τι μυστικό κρύβουν τα υπέροχα μαλλιά της Gisele Bündchen; Πες «αντίο» στη βούρτσα σου. «Αφού βάλω conditioner στα μαλλιά μου, τα ξεμπερδεύω περνώντας ανάμεσα τα δάχτυλα μου και τα αφήνω να στεγνώσουν φυσικά» αποκαλύπτει. «Μία φορά στο τόσο, χτενίζω τα μαλλιά μου κατά τη διάρκεια του ντους, αλλά δεν τα πειράζω ξανά μετά από αυτό».


Προς τις απανταχού λάτρεις των nude χειλιών, η Alessandra Ambrosio έχει το τέλειο tip: γεμίζει τα χείλη της με ένα μολύβι χειλιών σε nude απόχρωση και έπειτα βάζει λίγο lip balm.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *