Τελευταία άρθρα
Home » Τα νέα μας » Μόδα » Οι πιο stylish τρόποι για να φορέσεις τα sneakers σου!
    

Οι πιο stylish τρόποι για να φορέσεις τα sneakers σου!

Τα αγαπημένα σου sneakers μπορούν να φορεθούν με τα περισσότερα outfits, ακόμα κι αν δεν σου περνάει κάτι τέτοιο απ” το μυαλό! Είναι ιδανικά για κάθε casual εμφάνισή σου, αλλά και για αρκετές πιο σοφιστικέ ή chic. Μπορείς να τα φορέσεις με κοστούμι ή ακόμα και με ένα cocktail φόρεμα, δημιουργώντας μία chic αντίθεση. Τα χρωματιστά sneakers θα προσθέσουν σίγουρα, pop πινελιές στα looks σου, ενώ τα printed ταιριάζουν πολύ σε ένα black and white look.

Ανακάλυψε ποιοι είναι οι πιο stylish τρόποι για να φορέσεις τα sneakers σου και ξεχώρισε!

 Julia-Sarr-Jamois-finished-her-cool-girl-outfit-kicks-just might-your-first-thought-break-up-suit-crop-top Pernille-Teisbaek-added-coordinated-slip-sneaks-her Smart-separates-look-little-more-fashion-conscious Sneakers-suiting-Why Yes-sneakers-even-work-tights You-dont-have-wear-pumps-platforms-sandals-party you-ever-thought-you-couldnt-wear-your-Nikes-your-dayΑν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Οι πιο stylish τρόποι για να φορέσεις τα sneakers σου! Reviewed by on . Τα αγαπημένα σου sneakers μπορούν να φορεθούν με τα περισσότερα outfits, ακόμα κι αν δεν σου περνάει κάτι τέτοιο απ” το μυαλό! Είναι ιδανικά για κάθε casual εμφ Τα αγαπημένα σου sneakers μπορούν να φορεθούν με τα περισσότερα outfits, ακόμα κι αν δεν σου περνάει κάτι τέτοιο απ” το μυαλό! Είναι ιδανικά για κάθε casual εμφ Rating:
scroll to top