Πέτρος Φιλιππίδης : Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τις καταγγελίες σε βάρος του .

petros-filippidis

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται ο Παύλος Φιλιππίδης καθώς οι καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση, του έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην υγεία του και την ψυχολογία του. Αλλωστε, στις αρχές του μήνα, κι όταν άρχισαν να γίνονται γνωστές κάποιες από τις καταγγελίες ηθοποιών (όπως της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους) ο Πέτρος Φιλιππίδης, εισήχθη στο νοσοκομείο με συπτώματα εγκεφαλικού.

Ωστόσο, το γεγονός ότι έχασε τη θέση του στο σίριαλ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και η απομόνωση από συγγενείς και φίλους, του έχουν προκαλέσει ψυχολογικό σοκ. Κάποιοι μιλούν για κρίσεις πανικού, για απομόνωση στο δωμάτιό του, ακόμη και για την χρήση ήπιας φαρμακευτικής αγωγής προκειμένου να κοιμάται».

BANNER PALETTINO SALE

Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του, κ. Νίνου καθώς και ο γιος του, ωστόσο, το ψυχολογικό φορτίο είναι μεγάλο, παρά το γεγονός ότι τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί στον Δημήτρη Λιγνάδη και σε υποθέσεις παιδεραστίας στις οποίες ο Φιλιππίδης δεν έχει καμιά σχέση.

Ομως, οι καταγγελίες γυναίκων ηθοποιών για τη συμπεριφορά του ενδεχομένως να συνεχιστούν, επιδεινώνοντας την προσωπική του κατάσταση.

Η φήμη ότι θέλει να πουλήσει το σπίτι του στο Ψυχικό και να φύγει από την Αθήνα ίσως και να είναι αληθινή. Λέγεται ότι θα ήθελε να μετακομίσει στο χωριό της γυναίκας του στην Ηπειρο όπου διατηρεί ένα σπίτι. Πάντως, οι κάτοικοι του χωριού δεν τον έχουν δει από το καλοκαίρι ενώ δεν εμφανίζονται και τόσο… ευτυχείς με την προοπτική της μετακόμισης του ηθοποιού στην περιοχή τους.

Από την άλλη, φήμες που δεν επιβεβαιώνονται κάνουν λόγο και για στοχοποίηση του Φιλιππίδη και στο Σοφικό Κορινθίας όπου διατηρεί εξοχικό. Λέγεται ότι κάποιοι πήγαν κι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους του ημιτελούς σπιτιού του, που όμως σβήστηκαν αμέσως.

Αν όμως κι εκεί είναι ανεπιθύμητος είναι κάτι που θα επιδεινώνει την κακή ψυχολογική του κατάσταση.

Με τη γυναίκα και το παιδί του.

BANNER PALETTINO SALE

                       Κακή συμπεριφορά

Δεν είναι, όμως, μόνο οι περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών, είναι και καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος συναδέλφων του.

Σε νέο ρεπορτάζ από την εφημερίδα Real News γίνεται λόγος για ανάγωγες συμπεριφορές και εξαιρετικά απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε σπουδαστές, οι οποίοι οδήγησαν τη διεύθυνση πολύ γνωστής δραματικής σχολής να διώξει, πριν από επτά χρόνια, τον έως τότε καθηγητή της Πέτρο Φιλιππίδη από το δυναμικό της.

Το ότι ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης εκδιώχθηκε από την ίδια σχολή όπου δίδασκε, έπειτα από διαμαρτυρία σπουδαστών ότι κατά τη διάρκεια των μαθημάτων έκανε συζητήσεις «που αφορούσαν σεξουαλικές αναζητήσεις και εμπειρίες» είναι ήδη γνωστό.

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι όμως είναι από την ίδια δραματική σχολή είχε εκδιωχθεί νωρίτερα, για ανάρμοστη συμπεριφορά σε σπουδαστές και o Π. Φιλιππίδης. Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας Real News, ο γνωστός πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης είχε εκδηλώσει κακή και απαξιωτική συμπεριφορά εναντίον πολλών σπουδαστών, που έφταναν σε σημείο να διαμαρτυρηθούν εντονότατα στη διεύθυνση της σχολής, η οποία εν τέλει αποφάσισε να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

Μάλιστα, ακούγεται πως σε μια από τις συχνές «εκρήξεις» του γνωστού ηθοποιού, μπροστά σε όλη την τάξη, προσέβαλε έναν μαθητή λέγοντάς του: «Εσύ, αγοράκι μου, Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα γίνεις ποτέ». Αυτή ήταν και η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο σπουδαστής απευθύνθηκε κλαίγοντας στη διεύθυνση της σχολής και εκείνη πήρε την απόφαση να λήξει η συνεργασία τους, αφού ανάλογα παράπονα είχαν διατυπωθεί αρκετές φορές…

in,gr

BANNER PALETTINO SALE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *