Παραμυθένια νυφικά που έμειναν στην ιστορία !(Photos)

diana

Το νυφικό γράφει ιστορία στη ζωή της κάθε γυναίκας, όταν όμως πρόκειται για διάσημες, τα νυφικά μένουν στην ιστορία. Ποια είναι τα νυφικά που λατρέψαμε με την πρώτη ματιά και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ;Ξεκινώντας από το γάμο της Grace Kelly με τον πρίγκιπα Renie του Μονακό και φτάνοντας στην εποχή του «Sex and the City», βρήκαμε τα νυφικά εκείνα που μέχρι και σήμερα παραμένουν σημείο αναφοράς για όλες τις νύφες.

palettino

Από τη λίστα με τα πιο κλασικά και αξέχαστα νυφικά δεν θα μπορούσε να λείπει αυτό της Grace Kelly, όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Renie του Μονακό. Το συγκεκριμένο δαντελένιο νυφικό φόρεμα αποτέλεσε έμπνευση για όλους τους σχεδιαστές μόδας και συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα αγαπημένα σχέδια των μελλόνυμφων ανά τον κόσμο.

Audrey Hepburn, Balmain, 1954


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio

Το νυφικό που φόρεσε η Elizabeth Taylor στον πρώτο από τους οχτώ γάμους της, με τον μεγιστάνα των ξενοδοχείων Hilton, ήταν από μετάξι και κόστισε τότε 1500 δολάρια, κάπου 14.000 σημερινά δολάρια και θεωρείται, επίσης, ένα από τα νυφικά που άφησαν ιστορία.
palettino

Mick and Bianca Jagger, Yves Saint Laurent

Η καριέρα του σχεδιαστή Narcisco Rodriguez απογειώθηκε μετά το γάμο της άτυχης
Carolyn Bessette με τον John F. Kennedy Jr.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio

Mia Farrow, 1966

Diana, Princess of Wales, David and Elizabeth Emmanuel, 1981

Kate Moss με John Galliano, 2011

palettino

Η τολμηρή Gwen Stefani ήταν πανέμορφη την ημέρα του γάμου της μέσα στο συγκλονιστικό νυφικό «John Galliano», που ξεκινούσε από λευκό και απαλό ροζ και κατέληγε σε ρόζ.

Ellen De Generis και Porcia Rossi. Ένας γάμος με δυο νύφες, ντυμένες από τον Zac Posen. Η μία φόρεσε εντυπωσιακό ξώπλατο νυφικό με πολύ τούλι, εμπνευσμένο από τη χαρακτηριστική φούστα της μπαλαρίνας και η άλλη ένα σύνολο τύπου κοστουμιού, αποτελούμενο από λευκό παντελόνι, πουκάμισο και γιλέκο.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio

O τηλεοπτικός γάμος της Carrie Bradshow

Το πριγκιπικό νυφικό της Kate Middleton
σχεδιάστηκε από την Sarah Burton του οίκου Alexander McQueen και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *