Ποιο βερνίκι νυχιών σού ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου!

colorful-nails-fashion-nails-summer-nail-color-Favim.com-2794716

Πολλές φορές αναλύσαμε τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου, τα στοιχεία δηλαδή εκείνα που κάνουν τα άτομα κάθε ζωδίου να μοιάζουν μεταξύ τους όσο διαφορετικά κι αν είναι. Με το σκεπτικό ότι όλο και κάτι κοινό μπορεί να έχουμε όλες εμείς που ανήκουμε στον Υδροχόο αλλά κι εσείς οι θεότρελες Ζυγίνες, καταλήξαμε στα βερνίκια που μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα από κάθε άλλο σε καθένα από τα ζώδια ανεξάρτητα από μόδα και trends:

palettinoss17

Λέων, χρυσό μεταλλικό. Χρειάζεσαι ένα χρώμα που να λάμπει και να αστράφτει, όπως ακριβώς και η προσωπικότητα σου.

Παρθένος, θερμό ροζ. Θέλεις κάτι χαριτωμένο, σικ και διακριτικό. Τα νύχια σου δείχνουν περιποιημένα χωρίς να είναι υπερβολικά – επειδή είστε και λίγο περίεργες εσείς του ζωδίου και τα θέλετε όλα στην εντέλεια.


    Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Ζυγός, ένα δυναμικό μπλε. Κάθε δυναμική προσωπικότητα, χρειάζεται ένα αντίστοιχο χρώμα για να εκφραστεί 100%. Το ρομαντικό ροζ σίγουρα δε φτιάχτηκε για σένα!

Σκορπιός, βαθύ μωβ. Ερωτική και επιβλητική παρουσία που ζητάει να κυριαρχήσει με το δικό της χρώμα, ανεξάρτητα από τις τάσεις στα νύχια. Επιβάλλεται και λίγο μυστήριο για ένα τέτοιο ζώδιο!

Τοξότης, αυτό το κίτρινο της μουστάρδας. Για ένα άτομο που σου φέρνει γαλήνη, ηρεμία και σε κάνει να χαμογελάς, δε θα μπορούσε να βρεθεί ένα πιο ταιριαστό χρώμα. Βγάζει αυτοπεποίθηση και φιλική διάθεση – προφανώς, αν έχεις φίλη Τοξοτίνα καταλαβαίνεις γιατί διαλέγουμε γι’ αυτή το συγκεκριμένο χρώμα.

Αιγόκερως, το χρώμα της λεβάντας. Παρόλο που γεννήθηκαν στην καρδιά του χειμώνα, προορίζονται για χρώματα που δηλώνουν τον ερχομό της άνοιξης. Τέτοια πρακτικά μυαλά, θα έβρισκαν ένα χρώμα που να ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

palettinoss17

Υδροχόος, τιρκούαζ. Ναι μας ταιριάζει, το επιβεβαιώνω και εγώ. Για ανεξάρτητες προσωπικότητες, που θέλουν να ξεχωρίζουν και αδιαφορούν ελαφρώς για τις τάσεις της μόδας (εντελώς αντικειμενικά, τα έχουμε πει αυτά).

Ιχθείς, ένα απαλό ροζ. Χαμηλών τόνων, ρομαντικό, να βγάζει την ευαισθησία και την καλοσύνη του ατόμου που το επιλέγει. Καλά πλάσματα είστε εσείς οι Ιχθείς!

Κριός, το μπορντώ φυσικά. Περιπέτεια και τόλμη, αυτά σας χαρακτηρίζουν, γι’ αυτό άλλωστε και δε θα μπορούσε να βρεθεί κάποιο άλλο χρώμα που να σας ταιριάζει καλύτερα.

Ταύρος, το πράσινο της μέντας. Ενέργεια, θετική διάθεση, ηρεμία, μερικά από τα χαρακτηριστικά που έχετε εσείς οι Ταυρίνες. Νομίζω ότι βρήκατε το σούπερ χρώμα για το μανικιούρ σας!

Δίδυμος, παστέλ αποχρώσεις. Συνδυασμένες κιόλας για να δείχνουν την πολυδιάσταση προσωπικότητα σας.

Καρκίνος, το κλασικό κόκκινο. Ένα άκρως ζωντανό χρώμα γι’ αυτές τις ευαίσθητες και αγαπησιάρικες ψυχές.

 


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *