Πυρετώδεις προετοιμασίες για το άνοιγμα του τουρισμού.Πρεμιέρα πτήσεων από κορυφαίες ταξιδιωτικές εταιρείες.

10

 

 

Με μηνύματα υπέρ της Ελλάδας από κορυφαίες ταξιδιωτικές εταιρείες, που συγκαταλέγουν τη χώρα στους κορυφαίους και ασφαλείς προορισμούς ανοίγει την Τετάρτη 1η Ιουλίου ο τουρισμός, με τα υπόλοιπα αεροδρόμια της χώρας, πέραν της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που ήδη λειτουργούσαν, να υποδέχονται τουρίστες από το εξωτερικό.

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, ενώ μεγάλες εταιρείες τουρισμού έχουν ήδη ξεκινήσει να διαφημίζουν την χώρα μας.

Ο ταξιδιωτικός κολοσσός TUI, που είναι ο μεγαλύτερος διοργανωτής ταξιδιών στο κόσμο, δηλώνει ότι θα ξεκινήσει να διοχετεύει ξένους τουρίστες προς την Ελλάδα.

Το ενδιαφέρον είναι αρχικά από χώρες όπως ΓερμανίαΣουηδίαΕλβετίαΓαλλίαΒέλγιο και Ολλανδία και σταδιακά θα ακολουθήσουν και ταξιδιώτες από άλλες χώρες.

Όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν με ασφάλεια στην Ελλάδα, θα πρέπει 48 ώρες πριν να συμπληρώσουν μια φόρμα στην οποία θα ενημερώνουν τις Αρχές με στοιχεία σχετικά με τον Covid19.


Palettino – VERDE S/S 2020 Γυναικεία καθημερινή τσάντα Verde από δερματίνη, με χερούλια για το χέρι και αποσπώμενο λουράκι για τον ώμο Πληροφορίες : “palettinoshop.gr” η στο τηλ.6945553199 Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 40 ευρώ!!!

 

Την εν λόγω φόρμα θα έχουν μαζί τους στο αεροπλάνο και θα την παραδίδουν στις Αρχές.

Από τη φόρμα αυτή θα επιλέγονται άτομα για τεστ για τον κορωνοϊό.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, επισκέφθηκε το νησί των ιπποτών, τη Ρόδο, και ανακοίνωσε ότι καθημερινά θα γίνονται 605 τέτοιοι έλεγχοι, ώστε να υπάρχει ικανός αριθμός στοιχείων και έλεγχοι που θα είναι στοχευμένοι.

Έτσι, η Πολιτεία θα γνωρίζει ανά πάσα στιγμή σε τι σημείο βρισκόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *