Πως να κάνεις το μπάνιο σου να μοιάζει με πολυτελές spa σε 8 απλά βήματα !

spa1

Η χαλάρωση στο σπίτι είναι μοναδικά σημαντική για αυτό και το σπίτι σου πρέπει να είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να σε ηρεμεί και να σε κάνει χαρούμενη. Το να χαλαρώσεις στο κρεβάτι ή στον καναπέ ακούγεται καλό, τι θα έλεγες όμως για ένα σπιτικό spa? Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου σπα-μπάνιο στο σπίτι σου πολύ εύκολα με λίγα βήματα που αφορούν κυρίως τη διακόσμηση. Έτσι θα μπορείς να έχεις την εμπειρία ενός πολυτελούς σπα στο σπίτι σου και να απολαμβάνεις μερικές ώρες ηρεμίας σαν να βρίσκεσαι σε επαγγελματικό χώρο.

Ένα μπάνιο σε στυλ σπα μπορεί να σε κάνει χαρούμενη και ήρεμη. Εδώ θα βρεις 8 βήματα για το πως μπορείς να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε σπα!

BANNER PALETTINO SALE

1. Προτίμησε το άσπρο χρώμα στο μπάνιο σου σε συνδυασμό με ξύλο ή πέτρα!

άσπρη μπανιέραΧαρακτηριστικά χρώματα του σπα είναι το άσπρο και τα υπόλευκα χρώματα όπως το ιβουάρ, το λευκό-γκρι και το σκανδιναβικό λευκό. Προτίμησε το άσπρο και συνδύασε το με ξύλινη ή πέτρινη διακόσμηση. Μπορείς να βάλεις πέτρινα ή μαρμάρινα πλακάκια μπάνιου ή ξύλινη επένδυση στον τοίχο. Μπορείς να προσθέσεις και χρυσές λεπτομέρειες για πιο πολυτελές ύφος!

 

2. Πρόσθεσε έναν δίσκο με προϊόντα περιποίησης!

δίσκος μπάνιου

Ένα χαρακτηριστικό στα spa είναι οι διακοσμητικοί δίσκοι μπάνιου. Σε έναν δίσκο μπορείς να βάλεις πετσέτες μπάνιου, μπουκαλάκια με σαμπουάν και αφρόλουτρο, κεράκια, λουλούδια, μπατονέτες, βαμβάκι και κάποιο διακοσμητικό. Γενικά βάλε ότι θεωρείς χρήσιμο για το μπάνιο και τοποθέτησε τον δίσκο δίπλα από τον νιπτήρα ή σε ένα σκαμπό κοντά στην μπανιέρα σου!

 

3. Αγόρασε ή φτιάξε ένα diy ξύλινο πατάκι μπάνιου!ξύλινο πατάκι μπάνιου

Κάτι που θα κάνει αυτόματα το μπάνιο σου να μοιάζει με επαγγελματικό σπα είναι ένα ξύλινο πατάκι. Μπορείς να φτιάξεις και ένα diy πατάκι μπάνιου από ξύλο ή και από βότσαλα. Είναι εύκολες κατασκευές που θα μεταμορφώσουν το μπάνιο σου!

4. Βάλε ψάθινα καλάθια στο spa-μπάνιο σου!

ψάθινα καλάθια στο μπάνιο

Πρόσθεσε ψάθινα καλάθια και διακοσμητικά στο μπάνιο σου για spa vibes. Βάλε μέσα τις διπλωμένες σου πετσέτες και ότι άλλο θέλεις να αποθηκεύσεις στο μπάνιο σου!

 

5. Χρησιμοποίησε το πέτρινο στοιχείο στη διακόσμηση του μπάνιου σου!

πόμολα σε σχήμα βότσαλο

Το πέτρινο στοιχείο δε θα μπορούσε να λείπει από ένα κανονικό σπα. Έτσι και στην σπιτική εκδοχή, φρόντισε να βάλεις πέτρες και βότσαλα τόσο στο πάτωμα ή στα πλακάκια του τοίχου όσο και σε διάφορα διακοσμητικά. Για παράδειγμα μπορείς να βάλεις κάποιο πατάκι, πόμολο ή κρεμάστρα από βότσαλα!

 

6. Πρόσθεσε ένα stand με προϊόντα μπάνιου, πετσέτες και διακοσμητικά!

σταντ μπάνιου με πράγματα

Ομοίως με τον δίσκο, ένα stand με προϊόντα περιποίησης είναι καλή ιδέα για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Έτσι θα μπορείς να έχεις τα απαραίτητα κοντά σου όταν μπεις στη μπανιέρα για να απολαύσεις το χαλαρωτικό σου σπα!

7. Διακόσμησε το μπάνιο σου με φυτά και λουλούδια!κρεμαστά φυτά στο μπάνιο

Για πιο χαλαρή αίσθηση και ατμόσφαιρα στο μπάνιο σου πρόσθεσε φυτά και λουλούδια. Είτε σε γλάστρες, είτε στον τοίχο, είτε κρεμασμένα από το ταβάνι, θα δώσουν μια όμορφη πινελιά στο μπάνιο σου!

 

8. Πρόσθεσε αρωματικά κεράκια για χαλαρή ατμόσφαιρα!

κεράκια στο μπάνιο

Τέλος, για το σπα-μπάνιο σου πρόσθεσε κεράκια για χαλαρή ατμόσφαιρα. Ο χαμηλός φωτισμός από τα κεριά θα βοηθάει στην ηρεμία. Μπορείς να προμηθευτείς αρωματικά κεράκια ή να βάλεις απλά κεράκια και να προσθέσεις κάποιο φυσικό αρωματικό χώρου. Έτσι θα έχεις πετύχει τη τέλεια μυρωδιά και ατμόσφαιρα στο μπάνιο σου!

https://exypnes-idees.gr/

Palettino ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ANEKKE 2021 . Καθημερινή τσάντα Anekke AN30712-103 από δερματίνη, με μοτίβο πολύχρωμο, με λουράκι για τον ώμο που φοριέται και χιαστί, Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!! ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ : http://shop.palettino.gr/anekke-jungle-tsanta-AN30712-103

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *