Ρονάλντο: Πατέρας διδύμων με παρένθετη μητέρα.

maxresdefault

Μία περίεργη είδηση την οποία μάλιστα πέρασε και ως αποκλειστική, κυκλοφόρησε ένας τηλεοπτικός σταθμός στην Πορτογαλία και σοκάρει για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα με τον «Sic», ο CR7 έχει από την περασμένη Πέμπτη δύο ακόμα παιδιά και πιο συγκεκριμένα δίδυμα.

palettinoss17

Οπως αναφέρει το κανάλι και φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί από πουθενά, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει πλέον ακόμα δύο παιδιά.

Η είδηση ότι τα παιδιά του Ρονάλντο τα κυοφορούσε μία παρένθετη μητέρα στις Η.Π.Α. Είχε κυκλοφορήσει από τον Μάιο σε αγγλικό Μέσο και τώρα έρχεται η λεπτομέρεια τόσο της γέννησης, όσο και ότι πρόκειται για ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι, που έχουν και τα ονόματα Εβα και Ματέο αντίστοιχα. Και εκτός όλων αυτών, κυκλοφορεί και ότι η νυν σύντροφός του, Τζορτζίνα είναι κι αυτή έγκυος.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Πάντως και με το πρώτο παιδί του, τον Ρονάλντο Τζούνιορ, είχε επικρατήσει πλήρη μυστικότητα και επίσης με τη φήμη ότι προήλθε από παρένθετη μητέρα…

gazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :7 beauty tips πριν κοιμηθείς, για να είσαι κούκλα το επόμενο πρωί!


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *