Σανδάλια με κρόσσια

sandalsΣανδάλια με κρόσσια, ένα παπούτσι sexy, η επιτομή του Boho-luxe και ένα μεγάλο trend του φετινού Καλοκαιριού. Τα κρόσσια έχουμε αναφέρει ξανά άλλωστε, πως αυτή τη σεζόν ντύνουν ρούχα και αξεσουάρ, προσδίδοντας τους ένα ενδιαφέρον παιχνίδισμα. Μια επιπλέον κίνηση, η οποία αποδεικνύεται τρομερά γοητευτική. Και όσες τις φοβίζουν τα κρόσσια, αλλά τις γοητεύουν κιόλας, δεν έχουν παρά να εξετάσουν το στυλ που εντοπίζεται στα σανδάλια με κρόσσια – ίσως, ο πιο εύκολος τρόπος να ενσωματώσετε αυτή τη λεπτομέρεια στην ήδη υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σας. Ψηλοτάκουνα ή flat, καθορίζουν το στυλ των καλοκαιρινών μας εμφανίσεων. 

Μιλάμε για παπούτσια, ιδιαίτερα εντυπωσιακά, τα οποία πλαισιώνονται από κομμάτια δέρματος – τα κρόσσια. Σανδάλια που απευθύνονται σε γούστα απαιτητικά, σε γυναίκες τολμηρές, φιλάρεσκες που δεν φοβούνται να παίξουν και επιδιώκουν ένα luxe φινίρισμα στις εμφανίσεις τους. Το καλό με αυτά τα παπούτσια είναι πως μπορούν όχι, απλά να μεταμορφώσουν το οποιοδήποτε look αυτομάτως, αλλά να το απογειώσουν στην κυριολεξία. Προσθέτουν αυτό το «κάτι» στη στιγμή. Τα σανδάλια με κρόσσιαμοιάζουν να φτιάχτηκαν αποκλειστικά για να υπηρετήσουν τη γυναικεία σαγήνη, να κάνουν τη γυναίκα πιο όμορφη, να αισθανθεί ισχυρή και θελκτική.

Φορέστε τα με κομμάτια που αναδεικνύουν τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια όπως: pencil φούστες, παντελόνια που σταματούν ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο και στρέφουν το βλέμμα εκεί ακριβώς που θέλετε.

Στρέψτε τα βλέμματα όλων στα άκρα -σας. Και ναι, αισθανθείτε άνετα με την πιο θηλυκή πλευρά του εαυτού σας.

 

marymary.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *