Τα επινίκια του θρύλου στην “Φαντασία”.(Αποκλειστικά videos)

DSCN0678
Με το βαρύτιμο τρόπαιο ανά χείρας

Γράφει:

gonis logo

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου, έγινε η στέψη του πρωταθλητή Ολυμπιακού, στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η φιέστα ήταν εκπληκτική μιας και το στάδιο γέμισε από φίλους της ομάδας που ήρθαν για να γιορτάσουν μαζί το “back 2 back”. Η φιέστα ξεκίνησε στις 9 το βράδυ και τελείωσε μετά από μιάμιση ώρα, μιας και το είχε σε απευθείας μετάδοση και ο “ΟΤΕ TV”. Το γλέντι λοιπόν, μπορεί να τελείωσε για τους φιλάθλους στις 10.30, όχι όμως και για τους μπασκετμπολίστες της ομάδας, μιας και η διοίκηση φρόντισε να συνεχιστούν τα επινίκια…. επί πίστας!

Τι εννοώ; Όλη η ομάδα και όταν γράφω όλη, εννοώ ΟΛΗ (παίκτες, προπονητικό team, staff, διοίκηση, άντε κι εγώ μαζί από κοντά χαχαχα) μεταφερθήκαμε στην “Φαντασία”, όπου άνοιξε ειδικά για την ομάδα εκείνο το βράδυ!
Το τι έγινε, δεν περιγράφεται!

Όλη η ομάδα αποφορτίστηκε εκεί, βγάζοντας γούστα έως τις 5 το πρωί! Άλλοι τραγούδησαν, άλλοι χόρεψαν, άλλοι επιδίδονταν σε ανελέητο λουλουδοπόλεμο και οι περισσότεροι, μ’ ένα πούρο στο χέρι, απολάμβαναν τη βραδιά και προετοιμάζονταν για τις διακοπές τους που ξεκινούσαν ακριβώς την επόμενη ημέρα.

Το κέντρο, κυριολεκτικά κάποιες στιγμές μεταμορφώνονταν σε γήπεδο, μιας και όλοι τραγουδούσαν τον ύμνο της ομάδας αλλά και άλλα γνωστά συνθήματα της κερκίδας. Στην πίστα υπήρχε ένα τεράστιο έμβλημα του θρύλου και μόνο τα καπνογόνα έλειπαν για να μετατραπεί η “Φαντασία” σε “ΣΕΦ”!

Ο Σπανούλης και ο Παπανικολάου χόρεψαν ζεϊμπέκικο, ο Πρίντεζης έβγαλε ολόκληρο λαϊκό πρόγραμμα (!!!), ο Milan Tomic, δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να πετάει λουλούδια, οι πρόεδροι με τις συζύγους τους, έδειχναν ν’ απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή, ενώ ο Αντώνης Ρέμος, που βρέθηκε κι αυτός στα επινίκια, όχι μόνο τραγούδησε αλλά έβγαλε και λόγο!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα, δήλωσαν οπαδοί της ομάδας. Μόνο η Φανή Δρακοπούλου, δεν δήλωσε τι είναι, παρά μονάχα ευχήθηκε πάντα νίκες (ε κάτι είναι κι αυτό) χαχαχα….

Το “Palettino magazine” λοιπόν, σας μεταφέρει μερικά αποκλειστικά πλάνα και φωτογραφίες απ’ αυτή τη μοναδική βραδιά!

 


       Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.


Φωτογραφίες:

RSCN0541

Οι δύο Κώστηδες αγκαλιά… Γόνης και Παπανικολάου, μεθυσμένοι από χαρά!

RSCN0551

Η Φανή Δρακοπούλου, μας εντυπωσίασε με τη φωνή της και τις επιτυχίες της. Πάρα πολύ καλή!

RSCN0565

 Ο Milan Tomic (παλιός παίκτης του Ολυμπιακού και νυν βοηθός του coach),
απέδειξε ότι ξέρει να πετάει τα λουλούδια τόσο καλά, όσο και την μπάλα!

RSCN0567

Μάγεψε η Ελένη Φουρέιρα, με το πρόγραμμά της!

RSCN0580

Εκπληκτική Show Woman η Φουρέιρα, κέντρισε όλα τα βλέμματα!

RSCN0583

Η Ελένη τραγουδούσε και ο Milan της πετούσε… άνθη!

RSCN0599

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, γνωστός “γαύρος”, τραγούδησε, έχοντας πίσω του το έμβλημα της αγαπημένης του ομάδας!

RSCN0603

Υπήρξαν όμως και στιγμές ερμηνείας και καψούρας.


       Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.


RSCN0606

Ο Αντώνης Ρέμος ασπάζεται τον επί πολλών ετών φίλο του Milan Tomic

RSCN0613

Εδώ εγώ με τον παλιόφιλο (από την εποχή που βγαίναμε στο “Alter”), δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη,
ο οποίος έχει και τις δημόσιες σχέσεις του κέντρου.

RSCN0632

Ο Ρέμος, κάθισε στο τραπέζι των προέδρων, ήπιε στην υγειά μας… και μας τραγούδησε.

RSCN0653

O Daniel Hackett,  πήρε μία γεύση από Ελληνική κουλτούρα!

RSCN0665

Ο Βασίλης Σπανούλης χόρεψε “το βουνό”, που του το τραγούδησε ο συμπαίκτης και κολλητός του, Γιώργος Πρίντεζης, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου κρατούσε τον ρυθμό με παλαμάκια!

RSCN0673

Εδώ μ’ έναν απ’ τους ψηλότερους παίκτες της ομάδας, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έδειχνε ενθουσιασμένος απ’ τον τρόπο που διασκεδάζουν οι Έλληνες!

RSCN0674

Ίσως ο πιο κοινωνικός παίκτης του Ολυμπιακού, ο Κώστας Παπανικολάου, έριξε κι αυτός τις στροφές του.


       Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.


DSCN0532

Εδώ με δύο κολλητάρια απ’ το staff της ομάδας. Τον Κώστα Κατσιμεντέ και τον Τάσο Παράσχο, οι οποίοι αποτελούν βασικούς παράγοντες για την καλή λειτουργία της ομάδας. Απ’ τους αφανείς ήρωες αλλά απαραίτητους συνεργάτες!

DSCN0585

Ο ένας απ’ τους 2 προέδρους, Γιώργος Αγγελόπουλος, σε χαλαρή συζήτηση με φίλο του.

DSCN0636

Κι εδώ εγώ μ’ έναν άκακο γίγαντα, τον Othello Hunter, ο οποίος, απ’ ότι φαίνεται, παίρνει τον δρόμο για Μαδρίτη και συγκεκριμένα για την Ρεάλ.

DSCN0639

Να και η ήρεμη δύναμη της ομάδας. Ο coach Γιάννης Σφαιρόπουλος όπου με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πήρε “πόντους” στην ομάδα! Κατάφερε να κυβερνήσει το μεγάλο καράβι που λέγεται “Ολυμπιακός” και να έχει μονιασμένη όλη την ομάδα! Μεγάλο κατόρθωμα, αν και μικρός στην ηλικία. Είναι μόλις 38. Τα είπαμε λιγάκι με τον coach μιας και έχουμε την ίδια γενέτειρα, την Θεσσαλονίκη.

DSCN0646

O Othello Hunter αποχαιρετά τους προέδρους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Μάλλον για πάντα. Σ’ευχαριστούμε Othello… έδωσες τον καλύτερο εαυτό σου, τα δύο χρόνια που ήσουν στο λιμάνι.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *