Τα 4 tips της Huda Κattan για την κάλυψη του διπλοσάγονου!

huda-kattan

H διάσημη επιχειρηματίας με το δικό της brand καλλυντικών, Huda Kattan, είναι σίγουρα ειδική στο μακιγιάζ και γνωρίζει καλύτερα από όλους μερικά από τα πιο έξυπνα make up τρικ.

Το μακιγιάζ στα χέρια της γίνεται ένα εργαλείο ικανό να αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά αλλά και να καμουφλάρει τυχόν ατέλειες. Ένα σημείο που κάνει πολλές να αισθάνονται άβολα, ειδικά όταν κοιτάζουν selfies και φωτογραφίες. Ο λόγος για το διπλοσάγονο.

Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του.

Οι αυξομοιώσεις του βάρους παίζουν και αυτές το ρόλο τους, όπως και η κληρονομικότητα. Κάπως έτσι δημιουργείται αυτό που κοινώς αποκαλούμε προγούλι.

Αν θες να έχεις σαγόνι και λαιμό τέλειο όπως αυτό των πιο λαμπερών σταρ του Χόλιγουντ δεν έχεις παρά να το «κλέψεις». Με αυτά τα πανέξυπνα τιπ μακιγιάζ της διάσημης master του make up.

 1 Χρησιμοποιήστε ένα bronzer

Σε μορφή πούδρας ή κρεμώδες. Κάντε contouring. Με την βοήθεια ενός πινέλου απλώστε μικρή ποσότητα κατά μήκος στα κόκαλα κάτω από το σαγόνι και πάνω στο προγούλι «σβήνοντας» προς τα κάτω στον λαιμό.

2 Η ειδική συσκευή

Η Ηuda Kattan χρησιμοποιεί δύο φορές την ημέρα στο σπίτι την συσκευή Baby Quasar που βοηθάει στην αντιμετώπιση των ρυτίδων με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Συσφίγγει την επιδερμίδα στην περιοχή κάτω από το σαγόνι και είναι αποτελεσματικό. Κάντε κυκλικές κινήσεις μασάζ στα παλινά του σαγονιού και στην συνέχεια στον κέντρο.


 Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


 3 Η στάση του σώματος έχει σημασία

Η Huda επισημαίνει πως πρέπει να μάθετε να στέκεστε σωστά, προκειμένου να αποφύγετε την δημιουργία του αλλά και για να το κρύψετε. Το να σκύβετε αλλά και το να κρατάτε πολύ ψηλά το πρόσωπο σας συμβάλλον στην δημιουργία του.

4 Ασκήσεις Face Yoga

H make up artist κάνει δύο πολύ εύκολες ασκήσεις προσώπου και το ίδιο προτείνει να κάνετε κι εσείς.
Στην πρώτη αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σπρώξετε το σαγόνι σας προς τα έξω ενώ χαμογελάτε πλατιά. Στην ουδέτερη σηκώστε το κεφάλι με το πρόσωπο προς τα επάνω, μέχρι να νιώσετε το δέρμα στην περιοχή να τεντώνεται και στείλτε ένα φιλί. Επαναλάβετε.

 bovary.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *