Τα 8 πιο αστεία πράγματα που μας έχουν συμβεί στην παραλία

1. Βγάζεις το σορτσάκι, ξεκινάς να απλώνεις το αντηλιακό και συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις ξυρίσει σωστά το πόδι σου. (ΚΑΘΕΦΟΡΑ!)

2. Παριστάνεις το flying dolphin κάνοντας το τέλειο μακροβούτι και όταν βγαίνεις από τη θάλασσα τρέχουνε μυξούλες από τη μύτη σου(Καλά τα έλεγε η μαμά σου πως ανοίγουν τα ιγμόρια με το θαλασσινό νερό, δεν την άκουγες.)

3. Μπαίνεις στη θάλασσα με το στρώμα και στην προσπάθειά σου να ανέβεις επάνω του έχεις γλιστρήσει 500 φορές, κάνοντας φυσικά και τον ανάλογο αστείο θόρυβο. (Προφανώς και δεν καταφέρνεις να ανέβεις και απλά ακουμπάς τα χέρια σου πάνω του.)

4. Χαζεύεις τον ωραίο που κάθεται στη διπλανή ξαπλώστρα και την ώρα που (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) σε κοιτάει σου έρχεται ένα μπαλάκι στο πρόσωπο από τους διπλανούς που νομίζουν ότι είναι στο Wiblendon. (Φυσικά την ώρα που κάθεσαι ανέμελη στην ξαπλώστρα σου και διαβάζεις το βιβλίο σου ΔΕΝ σε κοιτάει.)

5. Περπατάς στην ακρογιαλιά με τις φίλες σου και πέφτεις σε λακούβα που έχουν σκάψει παιδάκια, τα οποία προφανώς και γελάνε μαζί σου #truestory.

6. Κάνεις όλη μέρα μπάνιο φορώντας τη μάσκα γιατί θέλεις να μαζέψεις κοχύλια και το βράδυ καταλήγεις να μοιάζεις με ρακούν και μάλιστα στην κόκκινη εκδοχή του, επίσης #truestory.

7. Παίζετε στη θάλασσα κοκκορομαχίες, πέφτεις στο νερό και όταν βγαίνεις το μισό σου στήθος είναι σε κοινή θέα, ναι ξανά #truestory

8. Η προσπάθεια να αλλάξεις μαγιό ενώ έχεις τυλιγμένη την πετσέτα γύρω σου. Αυτό.Καταλαβαίνεις γιατί.

Άσχετα από όλα αυτά όμως, περνάς ωραία γιατί βασικά ΕΙΣΑΙΣΤΗΘΑΛΑΣΣΑ!!

cosmopolitan.gr
Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *