Τι αλλάζει στα τέλη κυκλοφορίας το 2019 ;

teli-kykloforias2

Νέος πονοκέφαλος για τους ιδιοκτήτες ΙΧ αναμένεται να ξεκινήσει με τη νέα χρονιά, αφού αναμένεται να αλλάξει και πάλι ο τρόπος υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Μεταφορών, Νίκο Μαυραγάνη στο τραπέζι του υπουργείου είναι ο υπολογισμός των τελών κυκλοφορίας  με βάση και την αξία του οχήματος.


 

Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Ο κ.Μαυραγάνης μιλώντας στο ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, υποστήριξε ότι εξετάζονται αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας από το 2019. Οπως ανέφερε σύμφωνα με την εισήγηση του υπουργείου εκτός από τα περιβαλλοντικά κριτήρια, θα λαμβάνονται υπόψη η αξία και η παλαιότητα του οχήματος.

«Το οδικό δίκτυο έχει βελτιωθεί σημαντικά, όχι όμως και στους επαρχιακούς δρόμους», απάντησε ερωτηθείς για το αν τα τέλη κυκλοφορίας θα συνδεθούν με την κατάσταση των δρόμων, ενώ επέρριψε στην τοπική αυτοδιοίκηση τη συντήρησή των επαρχιακών δρόμων. «Χρηματοδοτούνται οι δήμοι για να κάνουν τοπικά έργα, κι εκείνοι πρέπει να σχεδιάσουν πού θα τα διαθέσουν. Κάθε χρόνο δίνουμε χρήματα για οδικά έργα», πρόσθεσε.

Πηγή:  iefimerida.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *