Τελευταία άρθρα
Home » Health & Fitness » Το Κορυφαίο Superfood που που πετάτε στα σκουπίδια!
    

Το Κορυφαίο Superfood που που πετάτε στα σκουπίδια!

Φεβρουάριος 9, 2019 3:32 μμ Category: Health & Fitness A+ / A-

thehomeissue_superfood

Τα φύλλα από το μπρόκολο είναι πιο αντιοξειδοτικό και από το ίδιο το λαχανικό!

Το ότι το μπρόκολο είναι από τις πιο ισχυρές αντιοξειδωτικές τροφές της φύσης το ξέρεις καλά. Είχες όμως ποτέ φανταστεί να μαγειρέψεις και τα φύλλα του;

Φωτογραφία του χρήστη ''Palettino''.

Κι όμως τα φύλλα του μπρόκολου είναι πολύ πιο θρεπτικά από τα μπουμπούκια του και μάλιστα θεωρούνται το νέο superfood, αφού 30 μόλις γρ. φύλλων προσφέρουν το 90% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης βιταμίνης Α, η οποία ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει την όραση.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


Επιπλέον τα φύλλα του μπρόκολου, είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες, βιταμίνη C και μέταλλα τα οποία θωρακίζουν την άμυνα του οργανισμού απέναντι στις ιώσεις και βοηθούν στη μακροζωία.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα μαγειρέψεις μπρόκολο, φρόντισε να μην πετάξεις τα φύλλα του, αφού είναι πολύ θρεπτικά. Μπορείς να τα φας με λάδι και φρέσκο λεμόνι, όπως το μπρόκολο και τα χόρτα.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Φωτογραφία του χρήστη ''Palettino''.

 

Το Κορυφαίο Superfood που που πετάτε στα σκουπίδια! Reviewed by on . Τα φύλλα από το μπρόκολο είναι πιο αντιοξειδοτικό και από το ίδιο το λαχανικό! Το ότι το μπρόκολο είναι από τις πιο ισχυρές αντιοξειδωτικές τροφές της φύσης το Τα φύλλα από το μπρόκολο είναι πιο αντιοξειδοτικό και από το ίδιο το λαχανικό! Το ότι το μπρόκολο είναι από τις πιο ισχυρές αντιοξειδωτικές τροφές της φύσης το Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top