Τελευταία άρθρα
Home » Τα νέα μας » Lifestyle » Χαμός με τις μάσκες στα σχολεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Φωτογραφίες με πολύ χιούμορ.
    

Χαμός με τις μάσκες στα σχολεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Φωτογραφίες με πολύ χιούμορ.

Σεπτέμβριος 14, 2020 8:18 μμ Category: Lifestyle, Palettino, Επικαιρότητα A+ / A-

Mε πολύ χιούμορ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  έγινε δεκτή η προσπάθεια της κυβέρνησης να μοιράσει μάσκες στα σχολεία για τους μαθητές, εν όψει της επιστροφής των μαθητών στα θρανία.

Ωστόσο, η συνεννόηση των αρμοδίων με τις εταιρίες που τις κατασκεύασαν αποδείχτηκε τουλάχιστον προβληματική. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως κάποιοι… μάλλον χάθηκαν στη μετάφραση.

Αυτή είναι η μοναδική λογική εξήγηση για τις εικόνες που είδαμε με τις μάσκες που δόθηκαν στους μαθητές να… αρκούν για τουλάχιστον δυο παιδάκια.

Δείτε κάποια από τις πιο χαρακτηριστικές κοινοποιήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης   :

 

 

           

in.gr

ekptvseis palettino

                   Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!

Χαμός με τις μάσκες στα σχολεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Φωτογραφίες με πολύ χιούμορ. Reviewed by on . Mε πολύ χιούμορ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  έγινε δεκτή η προσπάθεια της κυβέρνησης να μοιράσει μάσκες στα σχολεία για τους μαθητές, εν όψει της επιστροφή Mε πολύ χιούμορ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  έγινε δεκτή η προσπάθεια της κυβέρνησης να μοιράσει μάσκες στα σχολεία για τους μαθητές, εν όψει της επιστροφή Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top