Άνιστον: Όταν μεγαλώσω θα γίνω… Τζολί!

Αν σκεφτεί κανείς ότι η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) ήταν στην ουσία η γυναίκα που τη χώρισε από τονΜπραντ Πιτ (Brad Pitt) –έστω και τελείως τυχαία, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι- η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) θα πρέπει να ακούει το όνομα της νυν αρραβωνιαστικιάς του πρώην συζύγου της και να της γυρίζουν τα μυαλά. Όμως να που θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια της!

Μιλώντας στο περιοδικό “Parade” η 44χρονη σταρ αποκάλυψε ότι του χρόνου σκέφτεται να πάρει σοβαρό ρόλο πίσω από τις κάμερες.

Η Άνιστον έχει ήδη σκηνοθετήσει μερικά μικρού μήκους φιλμάκια όμως τώρα πια φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα.

“Κάποια στιγμή του χρόνου θα επιχειρήσω να σκηνοθετήσω μια μεγάλου μήκους ταινία και είμαι υπερβολικά χαρούμενη γι’ αυτό”, αποκάλυψε η Τζεν και δεν μπορούμε παρά να κάνουμε τον συνειρμό με την Άντζι που αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αυστραλία γυρίζοντας τη δεύτερη ταινία της με τίτλο “Unbroken” ενώ έχει ήδη υπογράψει σκηνοθετικά την ταινία “In The Land Of Blood And Honey”.

Κατά τα άλλα, η Άνιστον που ψηφίστηκε ως μία από τις πιο “υπερβολικά αμειβόμενες ηθοποιούς στη σόουμπιζ” μίλησε και για τον αγαπημένο της Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) τονίζοντας ότι “ζει την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της σε όλους τους τομείς και ότι νιώθει πιο όμορφη όταν είναι στο σπίτι με τον Τζάστιν”. Τέτοιος έρωτας. Για γάμο όμως… ούτε λόγος ακόμη!

 

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *