Άνοιξη 2015: Οι 10 top τάσεις της νέας σεζόν στα παπούτσια

Όλες οι γυναίκες κρύβουμε μέσα μας ένα μικρό, τόσο δα, φετίχ για τα παπούτσια. Θέλοντας, λοιπόν, να αποθεώσουμε αυτή την… αδυναμία μας, «αποκωδικοποιήσαμε» τα πιο σημαντικά shoe trends για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015, κατευθείαν από την πασαρέλα.

Φουτουριστικά διά χειρός Alexander Wang ή με πιο φυσικό look, οι πλεκτές λεπτομέρειες δίνουν μία διακριτική διάσταση στα παπούτσια της νέας σεζόν. (Bottega Veneta)

Τα δετά ψηλοτάκουνα (ή και flat) παπούτσια συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των κοριτσιών. Είτε δετά μέχρι τον αστράγαλο είτε μέχρι τη γάμπα, αυτό είναι το must-have παπούτσι κάθε ενημερωμένης fashionista για την Άνοιξη 2015. (Etro)

Οι επιρροές από τη Δύση, άλλοτε εντονότερες και άλλοτε πιο διακριτικές αποτυπώνονται στα παπούτσια της νέας σεζόν. (Gucci)

Κεντήματα, φτερά, κρόσια και περίτεχνα λουράκια διακοσμούν flat παπούτσια, κάνοντας τα τόσο εντυπωσιακά που δεν νιώθουμε πια ενοχές επειδή δεν φορέσαμε ψηλοτάκουνα. (Valentino)

Δύο χρωματικοί τόνοι -μερικές φορές ακόμα και τρεις- είναι καλύτερη επιλογή από έναν. Αυτό «υπαγορεύει» η νέα τάση της Άνοιξης, η οποία κάνει ενδιαφέρον το outfit σου χωρίς καν να προσπαθήσεις. (3.1 Phillip Lim)

Ξέχνα τα stilettos. Το τακούνι της νέας σεζόν είναι φαρδύ και τετράγωνο. Πόδια, ανακουφιστείτε! (Proenza Schouler)

Η επιστροφή των 70s φέρνει στο προσκήνιο τις flatforms σε αμέτρητες εκδοχές. (Fendi)

Ούτε τα mules έλειψαν από τις πασαρέλες σε άκρως μοντέρνες εκδοχές. (3.1 Phillip Lim)

O φουτουρισμός της νέας σεζόν «αντανακλά» τη δεκαετία του 1960, δηλαδή mod, γεωμετρικά μοτίβα και πολύ χρώμα. (Alexander Wang)

Τα μυτερά παπούτσια είναι hot, αλλά μη σκέφτεσαι μόνο ψηλοτάκουνα. Σκέψου, για παράδειγμα, λευκά loafers. (Victoria Beckham)
missbloom.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *