Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες .

kataigides (1)

Σε ισχύ παραμένει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με το οποίο προειδοποιούσε για ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά ως και το βράδυ της Πέμπτης, ενώ σημείωνε πως τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

palettino

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι περιοχές που επηρεάζονται από την επιδείνωση του καιρού την Πέμπτη είναι κατά διαστήματα το Ιόνιο κυρίως στα βόρεια και πιθανόν η Εύβοια και μέχρι το βράδυ τα υπόλοιπα ηπειρωτικά εκτός Θράκης.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio

Συμβουλές προς του πολίτες της Θεσσαλονίκης, μετά και τα πρόσφατα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία στην πόλη, παρέχει η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνιστώντας τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

cnn.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

spring summer collection banne2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *