Έξυπνα tips που μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη!

  •  Προσάναμμα από πατάτα. Χρησιμοποιήστε τις φλούδες από πατάτες σαν προσάναμμα για να ανάψετε εύκολα και γρήγορα το τζάκι σας ή τα κάρβουνα για το BBQ.

PATATA

  •  Άνοιγμα μπουκαλιού.Για να ανοίξετε εύκολα ένα μπουκάλι με καπάκι περάστε το καπάκι του από λίγο ζεστό νερό για λίγα δευτερόλεπτα και μετά ανοίξτε το! Το καπάκι θα διασταλεί από το ζεστό νερό και θα ξεσφίξει.

KRASI

  • Λεκέδες καφέ. Οι λεκέδες από καφέ στα φλιτζάνια από πορσελάνη φεύγουν πιο εύκολα αν τους τρίψετε με αλάτι και αφήσετε λίγο αλάτι επάνω τους για λίγη ώρα πριν τα ξεπλύνετε.

KAFES

  • Λερωμένα χέρια. Έχετε σκοπό να μαγειρέψετε κάτι που απαιτεί να λερώσετε τα χέρια σας, αλλά εσείς περιμένετε ένα σημαντικό τηλεφώνημα… Τι θα κάνετε; Τοποθετήστε μία ανοιχτή πλαστική σακούλα δίπλα στο τηλέφωνο πριν αρχίσετε να ζυμώνετε το φύλλο για την πίτα ή τους κεφτέδες σας. Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει απλά περάστε το χέρι σας στη σακούλα και σηκώστε το χωρίς να το λερώσετε!

THL

  • Λάμψη στα κοσμήματα. Ότι με μισό ποτηράκι τζιν μπορείτε να φτιάξετε ένα δροσιστικό τζιν-τόνικ το γνωρίζατε. Αλλά ότι με μισό ποτηράκι τζιν μπορείτε να κάνετε τα κοσμήματά σας να λάμπουν δεν το είχατε ξανακούσει! Κι όμως, βουτήξτε μέσα στο τζιν τα δαχτυλίδια και τις αλυσίδες σας κι αφήστε τα εκεί για μισή ώρα. Ξεβγάλτε καλά με χλιαρό νερό και σκουπίστε με μαλακό πανί. Τα κοσμήματά σας θα λάμπουν σαν καινούργια!

DAXTYL

  • Χειροποίητο αποσμητικό κρέμα  Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι 2 κουταλιές της σούπας σόδα φαγητού, 2 κουταλιές της σούπας βαζελίνη και 2 κουταλιές της σούπας ταλκ. Δημιουργήστε ένα αυτοσχέδιο μπεν μαρί βάζοντας νερό να βράσει σε μια μεγάλη κατσαρόλα και τοποθετήστε το κατσαρολάκι με τα υλικά επάνω στο βραστό νερό. Χαμηλώστε τη φωτιά και ανακατέψτε συνεχόμενα μέχρι το μίγμα να πάρει την υφή κρέμας. Βγάλτε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και μεταφέρετε την κρέμα σε βαζάκι που να κλείνει αεροστεγώς. Το αποσμητικό κρέμα είναι έτοιμο!

KREMA

  • Γρατζουνιές στα CDs . Αν μερικά CDs ή DVDs σας έχουν γρατζουνιστεί ή λερωθεί, με αποτέλεσμα να “πηδούν” όταν τα χρησιμοποιείτε, μην απελπίζεστε: Απλώστε λίγη οδοντόκρεμα (την κλασική άσπρη οδοντόκρεμα) στην επιφάνειά του και τρίψτε ελαφρά με το δάχτυλό σας. Αφήστε την 5 λεπτά και μετά σκουπίστε την με ένα νωπό μαλακό χνουδωτό πανί.

CD

dietup.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *