Αθηνά Ωνάση: Περιοριστικά μέτρα, πάγωμα λογαριασμών & σκληρό μπρα-ντε-φερ στις Βρυξέλλες

Αθηνά Ωνάση Περιοριστικά μέτρα, πάγωμα λογαριασμών & σκληρό μπρα-ντε-φερ στις Βρυξέλλες

Όπως όλα δείχνουν η τελευταία των Ωνάση είναι όσο αποφασιστικός υπήρξε και ο πρόγονος της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Αθηνά Ωνάση, επιθυμεί να τηρηθούν οι όροι του προγαμιαίου συμβολαίου και να λήξει η υπόθεση διαζυγίου με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη ακροαματική διαδικασία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 16η του Ιούνη, στις Βρυξέλλες παρουσία μόνο των εν διαστάσει συζύγων και των δικηγόρων τους. Εκεί, η Ωνάση κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στον Ντόντα και απαίτησε το “πάγωμα” των κοινών τραπεζικών λογαριασμών που διατηρούσε με τον σύζυγο της, ένα αίτημα που έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

Επιπλέον απαγορεύτηκε ρητά η οποιαδήποτε μετατροπή στους τίτλους της κοινής ακίνητης περιουσίας τους, μέχρι αυτή να οριστεί στην ακροαματική διαδικασία του διαζυγίου και η κληρονόμος επιμένει στο προγαμιαίο συμβόλαιο που ορίζει ότι, σε περίπτωση διαζυγίου, ο Ντόντα δικαιούται το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για κάθε χρόνο έγγαμου βίου.

Η αντιμαχία διαφαίνεται σκληρή, σχολιάζουν τα δημοσιεύματα, καθώς Ωνάση και Νέτο διαφωνούν στον καταμερισμό των κοινών περιουσιακών τους στοιχείων και ο ιππέας θα διεκδικήσει περισσότερα χρήματα. Το επόμενο ραντεβού ενώπιον του δικαστηρίου θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο Πρωτοδικείο των Βρυξελλών τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, προσθέτουν.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα η Αθηνά Ωνάση έκανε μια κίνηση που δεν αφήνει περιθώρια ερμηνειών. Πλέον, στο επίσημο σάιτ των αγώνων όπου συμμετέχει η κληρονόμος αναγράφεται ως Αθηνά Ωνάση (“Αthina Onassis”), με το επίθετο του Ντόντα να έχει αφαιρεθεί (“Athina Onassis de Miranda”).

 

 

cnn.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *