Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων

74152

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Αμέσως μετά την επιστροφή από τις διακοπές των Χριστουγέννων, μην σας πιάνει η βιασύνη να βάλετε σε εφαρμογή τις ιδέες που έχετε ή μην επιμείνετε παραπάνω από όσο πρέπει για την ορθότητα των απόψεων σας, καθώς και την διάθεση σας αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους θα χαλάσετε.
Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου και συγκεκριμένα από 29 -30/12 είναι πολύ πιθανόν να βρείτε έναν ακόμη σύμμαχο στα σχέδια σας, οπότε αξιοποιήστε τον καταλλήλως. Δεν είναι να προσπερνιούνται έτσι τέτοιες ανακαλύψεις!
Από 30/12 -23/1 ενδεχομένως να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, να επικοινωνήσετε με μακρινούς συγγενείς ή να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για φιλοσοφικά ζητήματα.
Ενώ το Σαββατοκύριακο αποφύγετε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις ιδιαίτερα σε προσωπική ζωή.

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου



Ξεκινήστε με πιο χαλαρούς ρυθμούς την εβδομάδα, πάρτε τον χρόνο σας και όλα θα γίνουν. Όσο και αν ο χρόνος και οι περιστάσεις πιέζουν για άμεση δράση, έχετε κατά νου ότι βιασύνες και τρεξίματα μόνο επιπλέον άγχος και λάθη μπορούν να προσθέσουν.
Από 29 – 30/12 κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες θα παραβρεθείτε ή θα παρακολουθήσετε θα σας δώσουν το ερέθισμα για νέες ιδέες.
Από 30/12 – 23/1 θα είναι πολύ έντονες / έκδηλες οι επιθυμίες που θα έχετε και θα υπάρχει μια τάση υπερβολής όσον αφορά αυτές, ακόμα και σε καθημερινότητα ή και σε δουλειά. Επίσης, σε τυχόν αρωγή ή οικονομική ενίσχυση που περιμένετε να λάβετε μην περιμένετε κάτι παραπάνω από τις αρχικές δεσμεύσεις. Ακόμη, είναι μια περίοδος, όπου οι μετακινήσεις και μαζί με αυτές και οι αποκαλύψεις για υποθέσεις οικονομικού ή πιο προσωπικού περιεχομένου θα είναι το ψωμοτύρι των ημερών. Για αυτό φυλάτε τα νώτα σας και μην οδηγείστε σε ακραίες συμπεριφορές, για να διαφυλάξετε τον εαυτό σας.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Μάλλον θα πρέπει να τα βάλετε κάτω τα πράγματα με χαρτί και μολύβι και να δείτε αν η ανάγκη σας για καλοπέραση, διασκέδαση και γενικότερα για dolce vita μπορεί να συνυπάρξει με τις υποχρεώσεις, που έχετε. Αν ναι τότε μπορείτε να συνεχίσετε διαφορετικά κάτι θα πρέπει να κόψετε από την διασκέδαση σας.
Από 30/12 – 23/1 οι άνθρωποι με τους οποίους έχετε μια μορφή συνδιαλλαγής, δοσοληψίας και αυτοί μπορεί να είναι φίλοι, σύντροφοι, συνάδελφοι ή συνεργάτες συμβάλουν, ώστε να αναπτερωθείτε οικονομικό-συναισθηματικά.  Ενδεχομένως με την βοήθεια ή την παρότρυνση τους να προκύψει κάτι αξιόλογο σε επίπεδο συμφωνίας, συνεργασίας ή συνδιαλλαγής που να σας δώσει την ανάλογη παρότρυνση για να μπορέσετε να προχωρήσετε με μεγαλύτερη τόλμη και κουράγιο τα σχέδια σας.
Το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να έχετε απρόσμενα έξοδα για κοινωνικές υποχρεώσεις, ταξίδια ή γενικά σε μετακινήσεις που θα χρειαστείτε να κάνετε για αυτό το λόγο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι αναλόγως.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου



Μήπως οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε στο σπίτι μπορεί να περιμένουν και για μετά τις γιορτές ή ακόμη και αν είναι τόσο απαραίτητες, είναι ενδεχομένως καλύτερα να τις προτείνετε στα άμεσα ενδιαφερόμενα πρόσωπα με πιο ήπιο και διαλλακτικό τρόπο. Διαφορετικά με τσαμπουκάδες και απολυτότητα, μόνο τα μούτρα σας θα φάτε.
Από 29 – 30/12 σαν μάνα εξ ουρανού έρχεται η αρωγή, που προσφέρει πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον για να προωθήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.
Από 30/12 – 23/1 μπορείτε  να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια που κάνατε εδώ και πολύ καιρό, όσον αφορά πρόγραμμα διατροφής, γυμναστικής, καθημερινής ρουτίνας ή εργασίας.  Ενδεχομένως οι αλλαγές να περιλαμβάνουν και την χρήση συσκευών ή μηχανημάτων που θα διευκολύνουν ή βελτιώνουν τις υπάρχουσες καταστάσεις. Τέλος, σε όλη αυτή την προσπάθεια σας δεν είστε μόνοι, καθώς έχετε την αμέριστη στήριξη από οικογένεια ή φίλους για να έρθετε πιο κοντά ή και ακόμα να κατακτήσετε διακαείς πόθους, που θα προσδώσουν άλλο χρώμα και τόνο στην ζωή σας.
Ενώ το Σαββατοκύριακο μην χαλάσετε την διάθεση σας από την απρόσμενη απόπειρα κάποιου να παρέμβει στον τρόπο διαχείρισης της προσωπικής ή επαγγελματικής ζωής, αλλά βάλτε τον με ωραίο τρόπο στην θέση του.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου



Είμαστε λίγες ημέρες πριν την εκπνοή του χρόνου, οπότε όσο και να θέλετε να τα προλάβετε όλα δεν είναι εφικτό και λόγω της υπολειτουργίας ορισμένων φορέων/οργανισμών. Για αυτό ιεραρχήστε τις προτεραιότητες σας και θέστε ως στόχο ότι θα γίνουν ένα δυο πράγματα, ώστε να μην τρέχετε ή τρώγεστε με τον εαυτό σας στην συνέχεια.
Από 29 – 30/12 οι νέες γνωριμίες, που θα κάνετε θα σας δώσουν ιδέες, που θα σας βγάλουν από το σκόπελος που βρίσκεστε αλλά και θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί αρκετά τον τελευταίο καιρό.
Από 30/12 – 23/1 αποφασίζετε να συνδυάσετε διασκέδαση με εργασία. Θέλετε να ξεφαντώσετε αλλά δεν μένετε μόνο σε αυτό παράλληλα πραγματοποιείτε και ένα κύκλο επαφών ή συναντήσεων προκειμένου να προβληθείτε, (ως λέοντες δεν θα μπορούσατε να κάνατε και διαφορετικά) τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά. Στις ενέργειες σας όλο αυτό το διάστημα, μην το παρακάνετε ή μην φτάσετε στα άκρα, προκειμένου να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σκέψεις ιδέες ή όνειρα σχετικά με προσωπική ζωή, παιδιά ή την δική σας επιχείρηση είναι στην πρώτη γραμμή για αυτό το μήνα, ωστόσο μην το παρακάνετε οραματιζόμενοι ανέφικτα πράγματα είτε θετικά είτε αρνητικά. Εσείς που σκέφτεστε να επενδύσετε, ελέγξτε και επιβεβαιώστε ότι η επιλογή σας είναι η καλύτερη δυνατή και φροντίστε να διαλευκάνετε θολές ή μπερδεμένες επιχειρηματικές επιλογές.
Ενώ το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο κινήστε αλλά και σε αυτά που λέτε, προκειμένου να αποφύγετε την ανάμειξη σας σε περιπέτειες.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου



Το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ότι η ικανοποίηση των κεφιών σας όσο έντονη και αν είναι αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και απαραίτητη να λάβει χώρα. Για αυτό ανασκουμπωθείτε πριν αρχίσετε να σκορπάτε τα ευρώ σας και σκεφτείτε πόσο απαραίτητα είναι αυτά που θέλετε να κάνετε.
Από 29 – 30/12 η γνωριμία με κάποιο πρόσωπο από το καλλιτεχνικό στερέωμα θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, πολύ πιο πάνω από το σύνηθες (ιδιαίτερα για τους γεννημένους από 29 – 31/8).
Από 30/12 – 23/1 θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι ενδεχομένως να αγοράσετε κάποια μικροπραγατάκια για να του δώσετε μια νέα αίσθηση ή ακόμη και να αλλάξετε την διαρρύθμιση στα ήδη υπάρχοντα. Ακόμη, θέματα της οικογένειας ή εσάς των ίδιων που αφορούν μελλοντικά οικονομικά ανοίγματα, αύξηση των ατόμων του σπιτιού, σχέσεις με πρόσωπα από μακριά ή εκκρεμείς νομικές υποθέσεις μην τα διογκώσετε είτε θετικά είτε αρνητικά. Δείτε τα ψύχραιμα και αποδώστε τους τις πραγματικές διαστάσεις. Επίσης σας παρέχετε η δυνατότητα, αρκεί να μην το παρακάνετε και φτάσετε στο άλλο άκρο, με την συνδρομή των δικών σας ανθρώπων να ενταχθείτε στις ομάδες που θέλετε, να διευρύνετε τον κύκλο σας και γενικότερα να έχετε μια έντονη κοινωνική ζωή με πολλές προσκλήσεις για εξόδους.
Το Σαββατοκύριακο για να αποφύγετε παρεξηγήσεις ή τσακωμούς να είστε σαφείς, ξεκάθαροι και μην αφήνετε τίποτα να αιωρείται.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου



Περιορίστε την ανυπομονησία σας, μην πιέζετε τις καταστάσεις και αφήστε χωροχρόνο και στους δικούς σας ανθρώπους να εκφραστούν όσο και αν δεν συμφωνείτε με τις απόψεις τους.
Από 29 – 30/12 θα σας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσετε κάποιες εκκρεμότητες της καθημερινότητας σας.
Από 30/12 – 23/1 η πραγματοποίηση κοντινών αποδράσεων, ταξιδιών ή επισκέψεων κυριαρχεί, καθώς ξεκινάτε ένα πολύ έντονο πάρε δώσε για να προβάλετε τον εαυτό σας. Ακόμη, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας ή να κάνετε έναρξη για κάποιο τίτλο σπουδών. Επίσης, σε επιθυμίες που θα θέλετε να ικανοποιήσετε ή σε χρήματα που είναι να σας έρθουν λόγω κληρονομιών, συνεργασιών ή από επιστροφή εξαιτίας λανθασμένων χρεώσεων από δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς μην απαιτήσετε πολύ περισσότερα ή λιγότερα από αυτά που σας αναλογούν. Έχετε πάντα στην άκρη του μυαλού ότι ένα μεγάλο μέρος των πραγμάτων που μας συμβαίνουν είναι θέμα σκέψης, για αυτό καθοδηγείστε εσείς το μυαλό σας και όχι αυτό εσάς.
Το Σαββατοκύριακο αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες ή τον/την σύντροφό σας, καθώς δεν θα έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου



Η δράση στο παρασκήνιο (με συνεργάτες, σύντροφο ή φίλους) θα πρέπει να γίνετε με άκρα μυστικότητα και σε καμία περίπτωση να μην προκληθούν σχόλια ή κουτσομπολιά, καθώς θα πάνε πίσω τα σχέδια σας. Για αυτό κινηθείτε συστηματικά και με ηρεμία.
Από 29 – 30/12 ίσως θελήσετε να ξεφαντώσετε με το έτερο σας ήμισυ ενώ οι υπόλοιποι να επικοινωνήσετε με το κοντινό σας περιβάλλον ή να ονειρευτείτε το μέλλον σας.
Από 30/12 – 23/1 ένα κλίμα ευφορίας και αισιοδοξίας σας κατακλύζει τόσο για τα προσωπικά όσο και για τα επαγγελματικά σας και όχι άδικα αφού τα δείγματα γραφής και από τις δυο πλευρές είναι θετικά. Όντας πιο σταθεροί, σίγουροι και στηριζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις και δυνατότητες εκπέμπετε άλλο αέρα. Γεγονός που σας χαλαρώνει και σας παρέχει την δυνατότητα να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Ακόμη, μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμείς υποθέσεις με άτομα από μακριά, το εξωτερικό, ή με αυτά που είχατε χαθεί το τελευταίο διάστημα.
Το Σαββατοκύριακο αποφύγετε τα επικριτικά ή σκληρά λόγια για να μην έχετε ξαφνικές και αναπάντεχες εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου



Ξαφνικά θα θέλετε να εκφράσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας, όμως προτού ανοίξετε την κάρδια σας, φροντίστε να έχετε βρει τα κατάλληλα πρόσωπα για να το κάνετε, ώστε να μην έχετε απώλειες λόγω λανθασμένων εκτιμήσεων.
Από 29 – 30/12 αντιλαμβάνεστε ότι ο ώμος, που μπορείτε να γείρετε και να εκφράσετε άφοβα τις σκέψεις σας, δεν είναι άλλος πέρα από αυτόν των δικών σας ανθρώπων.
Από 30/12 – 23/1 όντας πιο γοητευτικοί και με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για περιπέτεια αλλά και για να απολαύσετε τα ωραία πράγματα της ζωής, θα διαπιστώσετε ότι τα φλερτ και η προσέλκυση βλεμμάτων επάνω σας θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Επιπλέον θα νοιώθετε σαν να έχετε ξαναγεννηθεί, γεγονός που θα σας δίνει επιπλέον τονωτικές ενέσεις, ώστε τίποτα να μην είναι ικανό να χαλάσει την διάθεση σας ή να σας βάλει σε μαύρες σκέψεις. Εντούτοις απαιτείται να είστε ρεαλιστές σε σχέση με όλα αυτά που θέλετε να επιτύχετε και να αφήστε κατά μέρος τυχόν υπερβολές ή θεατρινισμούς, καθώς όχι μόνο δεν οδηγούν πουθενά αλλά ενδέχεται να θέσουν και σε κίνδυνο και την ακεραιότητα σας.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Το οι επισκέπτες σας στο σπίτι, θα θέλουν να επέμβουν στην διαχείριση της καθημερινότητας και του μέλλοντος σας δεν φαίνεται να σας ενοχλεί και ιδιαίτερα μιας και βρίσκετε τον τρόπο να τους βάλετε στην θέση τους δίχως πολλά – πολλά
Το διήμερο 29 -30/12 θα χρωματιστεί με πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις όπου θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε σκέψεις και ιδέες.
Από 30/12 -23/1 το όλο σκηνικό εξελίξεων για εσάς όσον αφορά σχέσεις επαγγελματικές ή προσωπικές μεταφέρεται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας εκεί που μπορείτε να δράσετε με μυστικότητα και ησυχία, προκειμένου να καταστρώσετε τα επόμενα βήματα σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ρεαλιστές στους στόχους, που θέτετε και να μην προσδοκάτε πολύ περισσότερα από όσα μπορούν να σας προσφέρουν.
Το Σαββατοκύριακο κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε εντάσεις ή προστριβές με γονείς, αφεντικά ή γενικότερα με πρόσωπα που έχουν εξουσία.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου



Το διήμερο 29 -30/12 είναι πολύ πιθανόν (ιδιαίτερα για τους γεννημένους από 29 -31/1) να ελκύετε πρόσωπα γύρω από τα οποία θα υπάρχει  ένα πέπλο μυστηρίου.
Από 30/12 -23/1 θα υπάρξει ένας καταιγισμός προτάσεων, προσκλήσεων από φίλους, γνωστούς ή από το περιβάλλον για να παραβρεθείτε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.  Θα έχετε μια πολλή έντονη περίοδος με εξόδους, όπου σας δίνετε η δυνατότητα, αρκεί να κουνηθείτε και εσείς από την πλευρά σας, να προωθήσετε ή να σπρώξετε θέματα της δουλειάς.  Είναι απολύτως λογικό ότι η παρουσία σας σε όσο το δυνατόν περισσότερες κοινωνικές συγκεντρώσεις απαιτεί κάποια δαπάνη χρημάτων, φροντίστε ωστόσο να μην σας στοιχίσει πολύ πιο πάνω η παρουσία σας σε αυτές από αυτά που τελικά θα κερδίσετε συνολικά.  Αν χρειαστεί σε κάποιες περιπτώσεις να αρνηθείτε, μην διστάσετε να το κάνετε.
Το Σαββατοκύριακο αποφύγετε ξαφνικές δηλώσεις ή ανακοινώσεις για την προσωπική σας ζωή γιατί θα τροφοδοτήσετε με περαιτέρω υλικό τις κακές γλώσσες, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο επιπτώσεων σε καθημερινότητα ή επαγγελματικά.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου



Από 29 -30/12  επιλέγετε να διασκεδάσετε με φίλους και γνωστούς, ωστόσο να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας διότι είναι πιθανόν να κάνετε γνωριμίες που μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας  (κυρίως για τους γεννημένους από 1 – 3/3).
Από 30/12 – 23/1 βλέποντας σας οι άλλοι με καλό μάτι και εκπέμποντας γενικότερα μια καλή εικόνα προς τα έξω είναι ευκαιρία για να θέσετε επί τάπητος θέματα που αφορούν την συνολική σας αποκατάσταση. Για αυτό πάρτε την πρωτοβουλία και θίξτε το θέμα της προαγωγής σας στο αφεντικό, όπως επίσης και στον σύντροφο κάντε κουβέντα για το τι γίνεται με την σχέση σας, που πηγαίνει. Είναι λογικό στα πλαίσια των πιο πάνω να χρειαστεί να κάνετε κάποιες παραπάνω επισκέψεις/μετακινήσεις για να επιτύχετε αυτά, που επιδιώκετε.
Το Σαββατοκύριακο λόγω των κοινωνικών σας υποχρεώσεων τόσο σε επαγγελματικό όσο σε προσωπικό επίπεδο ενδέχεται να βγείτε εκτός προϋπολογισμού, για αυτό το λόγο δεν είναι κακό να πείτε όχι από την στιγμή που δεν το αντέχει το πορτοφόλι σας.

 

 

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *