Αν κάνεις αυτό το χτένισμα πριν κοιμηθείς, θα ξυπνήσεις με beach waves!

img_4331

Αν τα μαλλιά σου δεν είναι φυσικά κυματιστά, τότε χρειάζεσαι κάμποση ώρα για να κάνεις beach waves. Αν μάλιστα τα θέλεις για Δευτέρα πρωί πρέπει να ξυπνήσεις τουλάχιστον μιάμιση ώρα νωρίτερα για λούσιμο κλπ. Θέλεις; Εμείς δεν θέλουμε και γι᾽αυτό είμαστε τεράστιες fan της προετοιμασίας πριν τον ύπνο! Αν λουστείς πριν κοιμηθείς και κάνεις έναν κότσο όμως αλλάζει το πράγμα..palettinoss17

mallia xtenisma kotsos psilos kotsos top knot atimelito

Όχι, δεν εννοούμε έναν ατημέλητο κότσο ούτε έναν βρεγμένο κότσο. Αν κοιμηθείς με βρεγμένα μαλλιά δεν θα στεγνώσουν ως το πρωί και αν δεν πιάσεις σωστά τον κότσο θα ξυπνήσεις με μαλλιά που μοιάζουν σα να πάλευες με γάτες στον ύπνο σου. Θα σου πούμε τι ακριβώς να κάνεις. Πρώτα λούζεσαι και όσο είναι ακόμα βρεγμένα τα μαλλιά σου βάζεις λίγο αφρό στις άκρες και στεγνώνεις κατά 95%. Έπειτα, πιάνεις έναν περιποιημένο κότσο ΧΩΡΙΣ λαστιχάκι όσο τα μαλλιά σου είναι ακόμα λίγο ζεστά!

mallia xtenisma kotsos psilos kotsos top knot

Το λαστιχάκι θα κάνει «σπάσιμο» στο χτένισμά σου και δεν το θέλουμε. Χρησιμοποίησε πολλά τσιμπιδάκια για να τον στερεώσεις. Ο αφρός είναι σημαντικός γιατί θα δώσει καλύτερο σχήμα στα ζεστά μαλλιά σου και θα αποτρέψει το φριζάρισμα.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


wavy hair kimatista mallia xtenisma ksantha mallia balayage

Να θυμάσαι: Όσο πιο σφιχτά τυλίξεις τον κότσο, τόσο πιο έντονα θα είναι τα κύματα στα μαλλιά σου! Το πρωί απλά τα λύνεις, χτενίζεις με τα δάχτυλα και ψεκάζεις αν θες με λίγη λακ. Δοκίμασέ το απόψε και πες μας αύριο τις εντυπώσεις σου!

queen.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *