Απλά tips για να δείχνεις όμορφη χωρίς μακιγιάζ

Είναι λογικό να μη θέλεις να βάφεσαι καθημερινά είτε επειδή βαριέσαι είτε επειδή θέλεις να αφήνεις που και που το δέρμα σου να αναπνέει. Δες μερικά tips για να δείχνεις όμορφη ακόμα και χωρίς μακιγιάζ.

 

1. Το πιο σημαντικό από όλα για να έχεις όμορφο πρόσωπο είναι να το φροντίζεις όσο περισσότερο γίνεται. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα ξεκούραστο πρόσωπο. Προσπάθησε να κοιμάσαι τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα και να πίνεις 5 ποτήρια νερό (αυτό είναι περίπου ενάμιση λίτρο). Αν το κάνεις για λίγο καιρό θα δεις μεγάλη διαφορά στην επιδερμίδα σου και θα απαλύνεις πολύ και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου.

2. Βεβαιώσου ότι τα φρύδια σου είναι σε καλή κατάσταση. Αν τα έχεις παραβγάλει χρησιμοποίησε λίγο ελαιόλαδο για να ενυδατώσεις την περιοχή και με λίγο μολύβι γέμισε τα κενά.

3. Επικεντρώσου στα μαλλιά σου. Ψάξε και βρες διαφορετικά χτενίσματα για όλες τις ώρες και δοκίμασέ τα. Γιατί να μην πειραματίζεσαι κάνοντας τη μία μέρα μία αλογοουρά και την άλλη έναν πολύ απλό αλλά όμορφο κότσο; Θα δείχνεις διαφορετική και θα νιώθεις υπέροχα ακόμα και αν είσαι τελείως άβαφη.

4. Ένα άλλο πολύ σημαντικό tip είναι να προσέχεις τα νύχια σου. Θα πρέπει να είναι πάντα καθαρά και λιμαρισμένα. Άπλωσέ τους ένα διαφανές μανό για να τους δώσεις μία λάμψη.

5. Πολύ σημαντική είναι και η επιλογή των ρούχων που θα φορέσεις κάθε μέρα είτε πας στη δουλειά, είτε στη σχολή είτε στο γυμναστήριο. Δες ποιο χρώμα σου πηγαίνει καλύτερα ανάλογα με το χρώμα των ματιών και των μαλλιών σου.

6. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνεις είναι να έχεις λάθος στάση σώματος. Πρέπει να φροντίζεις να περπατάς με ίσια την πλάτη και το κεφάλι ψηλά. Με αυτό τον τρόπο θα δείχνεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση και επομένως θα δείχνεις τέλεια.

7. Πάνω από όλα είναι πολύ σημαντικό να μη φοβάσαι να χαμογελάς. Έχει αποδειχτεί ότι το χαμόγελο μπορεί να αποσπάσει την προσοχή του άλλου και να μην επικεντρώνεται στις αδυναμίες σου.

8. Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάς να φοράς αξεσουάρ. Μία στέκα, ένα ζευγάρι ιδιαίτερα σκουλαρίκια, ένα περίεργο κολιέ και μερικά βραχιόλια είναι μερικές από τις επιλογές που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου.

Πηγή: faysbook.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *