Αργείς να ξυπνήσεις; 4+1 tips για να είσαι έτοιμη το πρωί σε λιγότερο από 15′ λεπτά!

prwino-xypnima

Αν είσαι μία από τις γυναίκες που δυσκολεύονται να ξυπνήσουν το πρωί – ούτε κι εγώ είμαι αυτό που λένε, morning person – αυτό το άρθρο θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο. Ξυπνάς, βιάζεσαι να φας πρωινό και να ετοιμαστείς, δεν ξέρεις τι να φορέσεις και τις περισσότερες φορές καταλήγεις να καθυστερήσεις στη δουλειά και τις υποχρεώσεις σου. Τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό;
Με τα παρακάτω tips σου δίνουμε το λόγο μας ότι αποκλείεται να χρειαστείς πάνω από δεκαπέντε λεπτά για να είσαι έτοιμη το πρωί:

palettino

1. Κάνε μπάνιο από το προηγούμενο βράδυ και προσπάθησε να έχεις τα μαλλιά σου λιγάκι περιποιημένα. Ακόμη κι αν το πρωί ξυπνήσεις με μαλλιά-ζούγκλα, να ξέρεις ότι πάντα ένας χαμηλός κότσος μπορεί να σε σώσει την τελευταία στιγμή.

2. Το Σαββατοκύριακο σκέψου ποια ρούχα θέλεις να φορέσεις μέσα στην εβδομάδα και τοποθέτησέ τα μπροστά μπροστά στη ντουλάπα σου. Έτσι, δε θα σκεφτείς ποτέ ξανά “μα, πού έχει πάει το μαύρο μου μπλουζάκι;”.

3. Κεφάλαιο μακιγιάζ: Είναι πρωί, δε χρειάζεται να κάνεις τα κοψίματα που κάνει η Kim Kardashian. Πάρε ένα μικρό νεσεσέρ και βάλε μέσα τα απολύτως απαραίτητα για το πρωινό σου βάψιμο: make-up, πούδρα, ρουζ, μάσκαρα, κραγιόν.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


4. Έχε τα αξεσουάρ σου οργανωμένα και σωστά τακτοποιημένα.Πόσες από εμάς δε φορέσαμε τελικά ένα κολιέ γιατί ήταν μπλεγμένο μαζί με άλλα στη μπιζουτιέρα;

5. Τοποθέτησε την τσάντα σου σε εμφανές σημείο και φρόντισε να οργανωθείς από την προηγούμενη μέρα τι θέλεις να πάρεις μαζί σου.Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις να ψάχνεις τελευταία στιγμή το πορτοφόλι/τα κλειδιά/την ατζέντα σου και θα γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *