Αυτά είναι τα Ελληνικά Νησιά που Έχουν Επιλέξει οι Έλληνες για Φέτος το Πάσχα!

thehomeissue_santorini

Μπορεί η μετεωρολογική υπηρεσία να μην υπόσχεται καλοκαιρινές θερμοκρασίες για φέτος το Πάσχα αλλά οι Έλληνες δεν το βάζουν κάτω και επιλέγουν τα πανέμορφα Ελληνικά νησιά για να περάσουν τις Πασχαλινές τους διακοπές. Δείτε ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η travelplanet24.

Τα στοιχεία που συλλέχθηκαν αφορούν κρατήσεις που έγιναν από 1/1/2016 μέχρι και 18/4/2016 για την πασχαλινή περίοδο 28/4/2016 μέχρι και 3/5/2016.

thehomeissue_siros

Η Σύρος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς φέτος το Πάσχα.

Καταρχάς 9 στους 10 ταξιδιώτες προτιμούν το πλοίο ως μεταφορικό μέσο για τις πασχαλινές τους διακοπές και αυτό φαίνεται από το ότι το 90% των κρατήσεων που έγιναν μέχρι και τις 18 Απριλίου αφορούν ταξίδι με πλοίο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων είναι περίπου στα 35 ευρώ το εισιτήριο με χαμηλότερη τιμή τα 3 ευρώ και υψηλότερη τα 125 ευρώ.

Οι προορισμοί που προτίμησαν οι περισσότεροι είναι η Σύρος και ηΜύκονος. Τα δύο αυτά νησιά βρέθηκαν στην κορυφή των προτιμήσεων ενώ ακολουθούν τα Κύθηρα, η Τήνος, η Ζάκυνθος, η Αίγινα και η Σκιάθος.

thehomeissue_mykonos

Η Μύκονος βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων.

Σε ό,τι αφορά τα ταξίδια με αεροπλάνο, κορυφαίος προορισμός για φέτος το Πάσχα ανακυρήχθηκε η Σαντορίνη. Ακολουθούν η Ρόδος, τα Χανιά, η Κέρκυρα, η Αλεξανδρούπολη και η Κως. Όσο για τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων βρίσκονται περίπου στα 200 ευρώ με χαμηλότερη τιμή τα 20 ευρώ και υψηλότερη τα 1000 ευρώ.

http://spirossoulis.com/

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *