Αυτά είναι τα 4 ζώδια που τους αρέσει να υπεραναλύουν τα πράγματα.

ponokefalos

Συλλαμβάνεις συχνά τον εαυτό σου να διαβάζεις υπερβολικά ένα απλό SMS ή να σκέφτεσαι για το πιθανό αποτέλεσμα κάθε απόφασης που λαμβάνεις; Εάν ναι, μπορεί να είσαι επιρρεπής στην υπερβολική σκέψη και ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτήν την τάση, το ζώδιο σου μπορεί να έχει επίσης σχέση με αυτό. Εάν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου που είναι πιο πιθανό να υπεραναλύουν τα πράγματα, τότε είναι χρήσιμο να έχεις επίγνωση αυτής της συνήθειας, ώστε να μπορείς να το διαχειριστείς.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο που ελέγχει τις πληροφορίες και κυβερνάται από τον πλανήτη Ερμή, οπότε έχει την τάση να υπεραναλύει τα πράγματα. Ως Δίδυμος, είναι εύκολο να χαθείς σε μια θάλασσα γεγονότων, τα οποία μπορεί να είναι σαρωτικά και να δυσκολευτείς να προχωρήσεις τα πράγματα. Αν είσαι Δίδυμος, καλό είναι να θυμάσαι ότι είναι εντάξει να προχωρήσεις τα πράγματα, ακόμα κι αν δεν έχεις ερευνήσει κάθε διάσταση της κατάστασης.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι το μόνο ζώδιο σε αυτήν τη λίστα που δεν είναι ζώδιο του αέρα. Αλλά αυτά τα παιδιά της γης κυβερνώνται από τον πνευματικό πλανήτη Ερμή, γι ‘αυτό τείνουν να είναι υπερβολικά επικεντρωμένα στις λεπτομέρειες κάθε κατάστασης. Οι Παρθένοι είναι τα πιο οργανωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και η έντονη προσοχή τους στη λεπτομέρεια είναι μέρος αυτού που τους καθιστά επιρρεπείς σε υπερβολική σκέψη. Οι Παρθένοι μερικές φορές έχουν την τάση να είναι τελειομανείς, οπότε αν αποκτήσουν εμμονή με τις μικρολεπτομέρειες ή ανησυχούν για τις συνέπειες ενός μικρού λάθους, είναι καλό να προσπαθήσουν να ακούν πιο προσεκτικά τη διαίσθησή τους.

banner gia magazine2

Ζυγός

Ως το σύμβολο που αντιπροσωπεύεται από τις ζυγαριές, οι Ζυγοί έχουν να κάνουν με την ισορροπία – αλλά μερικές φορές κάνουν λάθος! Αυτά τα ζώδια του αέρα που εστιάζουν στην επικοινωνία, επιζητούν φυσική αρμονία και δικαιοσύνη, οπότε όταν πρόκειται για τη λήψη απόφασης, συχνά πέφτουν θύματα του ατελείωτου κύκλου στάθμισης των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων. Ενώ η εξέταση όλων των πλευρών μιας κατάστασης μπορεί να είναι χρήσιμη, καταλήγει να αποτελεί εμπόδιο εάν φτάσει στα άκρα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ο πιο οραματιστής και καινοτόμος στοχαστής του ζωδιακού κύκλου και έρχεται πάντα με νέες ιδέες. Αλλά επειδή αυτό το ζώδιο του αέρα είναι τόσο εννοιολογικά προσανατολισμένο και ψυχικά εστιασμένο, μπορεί να είναι εύκολο για αυτό να χαθει σε μια υπερβολική σκέψη. Οι Υδροχόοι έχουν την τάση να δίνουν μεγάλη έμφαση σε ότι πρόκειται να έρθει, οπότε είναι σημαντικό να μην παγιδευτούν σε έναν κύκλο εμμονής για το τι θα μπορούσε να συμβεί.

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση. 

BANNER PALETTINO SALE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *