Αυτά είναι τα 5 πιο ευέλικτα κομμάτια για να μεταμορφώσετε τον χώρο σας!

thehomeissue_eveliktakommatia01

Υπάρχουν έπιπλα διακόσμησης που μπορούν εύκολα να ταιριάξουν σε πολλά διαφορετικά σπίτια με τελείως άλλη διακόσμηση. Δείτε ποια είναι αυτά και μην μετανιώσετε ποτέ που τα αγοράσατε.

Κάθε σπίτι έχει τις δικές του ανάγκες αλλά και το δικό του στιλ διακόσμησης. Μπορείτε όμως να βρείτε κάποια έξυπνα κομμάτια ντεκόρ που ταιριάζουν σε κάθε χώρο και μπορούν εύκολα να συνδυαστούν σε σπίτια με κάθε είδους διακόσμηση. Πρόκειται για πασπαρτού έπιπλα που θα σας κάνουν τη ζωή εύκολη κάθε φορά που θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Ακόμα και αν αλλάζετε εντελώς το στιλ της διακόσμησής, αυτά τα έπιπλα θα μπορούν να ταιριάζουν παντού.

palettinoss17

Λευκός καναπές .

Ένας καναπές σε απλές γραμμές μπορεί να ταιριάξει παντού. Αν η διακόσμησή σας είναι ρουστίκ και θέλετε να την κάνετε μίνιμαλ μπορείτε να το πετύχετε πανεύκολα αλλάζοντας τα μαξιλάρια, τα τραπεζάκια, τα φωτιστικά και τα ριχτάρια.

Αλλάζοντας μαξιλάρια και τη γύρω διακόσμηση, μπορείτε να ξαναχρησιμοποιήσετε τον λευκό καναπέ χωρίς να χάσει το στιλ του.

Ο άσπρος καναπές είναι το τέλειο έπιπλο για κάθε είδους διακόσμηση.

Σκαλιστός καθρέφτης τοίχου .

Μπορεί ένας περίτεχνα σκαλισμένος χρυσός ή μπρούντζινος καθρέφτης να σας φαίνεται πως ταιριάζει μόνο σε σπίτια υπερπαραγωγές αλλά αυτό δεν ισχύει. Πρόκειται για το τέλειο κομμάτι για σύγχρονα, μοντέρνα αλλά και παραδοσιακά σπίτια.

Το σπίτι αυτό είναι διακοσμημένο

Αυτοί οι καθρέφτες θα δώσουν εύκολα στιλ στον χώρο σας και θα γεμίσουν έναν άδειο τοίχο. Μπορείτε να τους αλλάξετε θέση και να τους τοποθετήσετε εύκολα στο σαλόνι, την τραπεζαρία, το υπνοδωμάτιο ή ακόμα και το μπάνιο.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικός ο σκαλιστός καθρέφτης αλλά εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο θα τον χρησιμοποιήσετε. Για παράδειγμα, στην εικόνα, η διακόσμηση έχει γίνει έξυπνα και ο καθρέφτης δε φαίνεται καθόλου υπερβολικός.

Κεφαλάρι.

Το κεφαλάρι σε ουδέτερες, παλ, έντονες ή και σκούρες αποχρώσεις θα σας βολέψει πολύ σε ό,τι διακόσμηση κι αν αποφασίσετε να υιοθετήσετε. Ένα καπιτονέ κεφαλάρι σε ωραία υφή και απόχρωση θα εμπλουτίσει ένα κλασικό, μίνιμαλ ή μοντέρνο δωμάτιο. Πρόκειται για ένα κομμάτι που αποτελεί καλή επένδυση καθώς μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σε κάθε τύπο υπνοδωματίου.

palettinoss17

Ένα κεφαλάρι βολεύει πολύ και είναι ένα αξεσουάρ για το κρεβάτι σας που δεν πρέπει να παραβλέψετε.

Λεπτό φυσικό χαλί από ίνες .

Πρόκειται για το πιο βολικό χαλί που πρόκειται να αποκτήσετε. Αυτά τα χαλιά ταιριάζουν παντού και σε κάθε δωμάτιο. Αν επιλέξετε μια nude απόχρωση θα σας διευκολύνει ακόμα περισσότερο και θα ταιριάξει στο σπίτι σας ό,τι χρώματα κι αν επιλέξετε. Ένα ακόμα θετικό που έχουν αυτά τα χαλιά είναι πως μπορείτε να τα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης όποτε το βαρεθείτε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με άλλα χαλιά βάζοντάς το σαν βάση για άλλο χαλί.

Τα λεπτά μπεζ χαλιά από φυσικές ίνες μπορούν να αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα στρώσετε άλλα μικρότερα χαλιά με περισσότερη ένταση και χρώμα.

Δρύινο τραπέζι .

Μπορεί να σας φαίνεται πως ένα δρύινο τραπέζι ταιριάζει κυρίως σε σπίτια με ρουστίκ ή παραδοσιακή διακόσμηση αλλά αυτός ο κανόνας έχει καταρριφθεί εδώ και καιρό. Ένα ξύλινο τραπέζι από ανεπεξέργαστο ξύλο μπορεί να ταιριάξει σε κάθε είδους χώρο. Αν θέλετε πιο μοντέρνο στιλ επιλέγετε μοντέρνες καρέκλες. Αν θέλετε industrial διακόσμηση μπορείτε να επιλέξετε μεταλλικές καρέκλες και διακοσμητικά, ενώ αν θέλετε πιο μίνιμαλ διακόσμηση, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ξύλινες καρέκλες.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Ένα ξύλινο δρύινο τραπέζι μπορεί να ταιριάξει εύκολα σε ό,τι στιλ διακόσμησης και αν επιλέξετε.

Όλα τα παραπάνω έπιπλα μπορούν εύκολα να συνδυαστούν και να προσαρμοστούν σε κάθε είδος διακόσμησης. Προτιμήστε να έχετε κάποια τέτοια κομμάτια στο σπίτι σας για να μπορείτε να ανακαινίζετε τον χώρο σας πιο συχνά αλλάζοντας μόνο τα διακοσμητικά σας με πολύ λιγότερο κόστος.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *