Αυτές είναι οι συμβουλές για το τέλειο smokey eye μακιγιάζ σας

Εάν θέλετε να έχετε smokey eyes που θα αναδείξουν το σχήμα των ματιών σας προσπαθήστε να αποφύγετε τα λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό
Διορθώστε τους μαύρους κύκλους σας
Η τέχνη του μακιγιάζ με smokey eyes κρύβει ένα μυστικό. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική και να μην παραμελήσετε να διορθώσετε τους μαύρους κύκλους στην περιοχή κάτω από τα μάτια σας. Οι μαύροι κύκλοι, η κοκκινίλα ή τα πρησμένα μάτια, θα καταστρέψουν το τελικό αποτέλεσμα, όσο καλά κι αν έχετε πετύχει τα smokey eyes. Αφού λοιπόν τελειώσετε με το μακιγιάζ, απλώστε ένα καλό concealer, που ταιριάζει με το φυσικό χρώμα του δέρματός σας, κάτω από τα μάτια σας και στη συνέχεια εφαρμόστε πούδρα για να το σταθεροποιήσετε.

Φροντίστε το κινητό βλέφαρό σας πριν την εφαρμογή των σκιών ματιών
Το πρώτο βήμα για να μαλακώσετε ή να τονίσετε το μακιγιάζ των ματιών σας, είναι να εφαρμόσετε μια σκιά ματιών ή ένα primer στο βλέφαρό σας. Αυτό το βήμα είναι κρίσιμο αν έχετε πολύ λιπαρό δέρμα, για να μη ζαρώσουν οι σκιές. Το primer παρέχει διάρκεια στο μακιγιάζ και δημιουργεί μια μαλακή βάση πάνω στην οποία στρώνουν εύκολα οι σκιές
Αναδείξτε το smokey eyes χωρίς eye liner
Όταν επιλέγετε ένα πολύ έντονο smokey eyes λουκ δεν πρέπει να βάζετε πολύ eyeliner, καθώς το βαρύ eyeliner στα smokey eyes, δεν κολακεύει καθόλου την όψη των ματιών σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το λουκ σας ισορροπημένο και αψεγάδιαστο και αποφύγετε να σηκώσετε τη γραμμή του eyeliner πιο ψηλά από τη γραμμή των βλεφαρίδων σας στο κέντρο του βλεφάρου, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι αντιαισθητικό.
Εφαρμόζετε τα προϊόντα με τη σωστή σειρά 
Αρχίστε με το primer, συνεχίστε με τις σκιές, το eyeliner και τέλος τη μάσκαρα.
Μην ξεχνάτε να τονίστε το κόκκαλο των φρυδιών σας
Είτε το μακιγιάζ σας είναι έντονο, είτε ελαφρύ, πρέπει πάντα να βάζετε λίγη σκιά στο κόκκαλο των φρυδιών σας για να τονίσετε τα μάτια σας. Μπορείτε να επιλέξετε κάποια ματ σκιά ή κάποια γυαλιστερή, ανάλογα με τα υπόλοιπα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε.
Ποτέ μη βάζετε σκούρα σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών σας
Η σκούρα σκιά σε αυτό το σημείο θα σας κάνει να φαίνεστε πολύ κουρασμένη. Να επιλέγετε πάντα, απαλό γυαλιστερό άσπρο χρώμα, ανοιχτό μπεζ ή κρεμ για την εσωτερική γωνία, καθώς αυτά τα χρώματα θα τονίσουν, θα φωτίσουν τα μάτια σας και θα τα κάνουν να δείχνουν μεγαλύτερα.
govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *