Αυτός ο άντρας αποφάσισε να οργανώσει ξανά γάμο όταν η γυναίκα του έχασε τη μνήμη της

22191019_1435662345_1435613481_4580925_14316493092843.limghandler

Μπορεί οι αναμνήσεις της Justice Stamper να χάθηκαν μετά το σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε, αλλά ο σύζυγός της Jeremy φρόντισε να της αποδείξει ότι τίποτα δεν χάθηκε, όσο έχει εκείνον δίπλα της.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο σχολείο, παντρεύτηκαν για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2014, αλλά ένα μήνα μετά το γάμο η Justice κόντεψε να χάσει τη ζωή της όταν την χτύπησε αυτοκίνητο που έτρεχε με πολλά χιλιόμετρα την ώρα.
Ευτυχώς δεν συνέβη αυτό, αλλά μεταφέρθηκε στο νοσκομείο με σοβαρά τραύματα και υπέστη μερική αμνησία, πράγμα που επηρέασε και τις μνήμες από την ημέρα του γάμου της.

Η ίδια αισθανόταν ψυχολογικά συνετριμμένη από την απώλεια της μνήμης της, αλλά τον πρώτο μήνα δίσταζε να το αποκαλύψει στον σύζυγό της. “Δεν θέλω να θυμώσεις, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα από το γάμο μας”, του είπε ένα μήνα μετά την ανάρρωση της. Εκείνος στην αρχή έδειξε να εκνευρίζεται, αλλά όταν τελικά μίλησε απάντησε “Εντάξει, θα το κάνουμε από την αρχή”.

Τώρα η Justice έχει υποβληθεί σε θεραπεία για την βελτίωση της ομιλίας και της
βραχυπρόθεσμης μνήμης της, αλλά το τελευταίο πράγμα που θυμάται ήταν η πρόταση γάμου του Jeremy. “Ήταν τόσο χαριτωμένη και ξεχωριστή. Είχε κρύψει το δαχτυλίδι κάτω από ένα καπάκι μπουκαλιού και ήταν τόσο αγχωμένος και νευρικός που τελικά μου έδωσε το μπουκάλι”, αναφέρει.

Tην ίδια στιγμή o Jeremy είναι αποφασισμένος να της χαρίσει (για άλλη μία φορά) το γάμο που ονειρεύεται κι έτσι προσπαθεί να οργανώσει ξανά το γάμο με την βοήθεια φίλων, συγγενών και μίας crowdfunding σελίδας (που έχει δημιουργήσει κρυφά από την Justice). “Το αξίζει”, επισημαίνει.

Όσο για την Justice δηλώνει ευτυχισμένη που έχει έναν τέτοιο άνθρωπο στο πλευρό της. “Είμαι τυχερή που είμαι ζωντανή και ακόμα πιο τυχερή που έχουν τον Jeremy. Εξάλλου, χωρίς εκείνον δεν είχε νόημα”

 

 

cosmopolitan.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *