Αυτό είναι το tip που πρέπει να διαβάσεις αν φοράς κόκκινο κραγιόν!

1592496

 

Το κόκκινο κραγιόν είναι ένα μακιγιάζ από μόνο του. Και αν θέλεις να κάνεις ένα γρήγορο makeup αρκεί να βάλεις στα χείλη σου ένα κόκκινο κραγιόν για να βγεις έξω. Επίσης, η Alexa Chung έχει πει ότι το κόκκινο κραγιόν είναι το tip εκείνο που εφαρμόζει όταν το προηγούμενο βράδυ έχει βγει και έχει πιει. Σκέψου το: το κόκκινο κραγιόν αποπροσανατολίζει και έτσι κανείς δεν κοιτάει τους τεράστιους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου.

palettinoss17

Αλλά το κόκκινο κραγιόν κρύβει και την εξής παγίδα: αφήνει λεκέδες στα δόντια οι οποίοι λεκέδες επίσης τραβάνε την προσοχή. Γι’αυτό κάθε φορά που φοράς κόκκινο κραγιόν να τι πρέπει να κάνεις:  Για να αποφύγεις τους λεκέδες στα δόντια, αφού απλώσεις το κόκκινο κραγιόν σου βάλε το δάχτυλό σου στο στόμα σου, κλείσε και τράβηξε απαλά. Έτσι, αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό των χειλιών και που υπό άλλες συνθήκες θα έβαφε τα δόντια σου, έχει μείνει στο δάχτυλό σου!


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Αυτά για το κόκκινο κραγιόν!

 

tlife.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.palettinoss17

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *