Αόρατο μακιγιάζ: μάθε τα μυστικά του

Πολλές φορές δεν θέλεις να εφαρμόσεις ένα μακιγιάζ που είναι έντονο ή απλά μαρτυράει πως πέρασες την μισή ζωή σου προσπαθώντας να πετύχεις το τέλειο σμόκι. Παρακάτω θα βρεις τα βασικά για το “αόρατο” μακιγιάζ για ένα φυσικό λουκ που δείχνει σαν να είναι το φυσικό σου ακόμη και αν το έχεις επιμεληθεί λιγάκι!

Για να τονίσεις το βλέμμα σου χωρίς όμως να απλώσεις δέκα στρώσεις μάσκαρα αρκεί να περιποιηθείς το φρύδι σου. Χτένισε με το χτενάκι σου τα φρύδια σου και με ένα βουρτσάκι άπλωσε λίγο τζελ στα φρύδια έτσι ώστε να στρώσουν καλά και οι απείθαρχες τριχούλες. Ειδικά αν αφήσεις τα φρύδια σου να μεγαλώσουν θα δεις πως θα τονίζουν ακόμη πιο φυσικά το βλέμμα σου. Το “αόρατο” τρικ εδώ είναι πως μπορείς να “γεμίσεις” λιγάκι το φρύδι σου με λίγη καφέ σκιά για να δείχνει πιο ομοιόμορφο το χρώμα και το σχήμα των φρυδιών σου, δίνοντας έμφαση στο βλέμμα σου.

Οι βλεφαρίδες σου και τα μάτια σου! Αν θέλεις μεν να δώσεις ένταση στις βλεφαρίδες σου χωρίς όμως να τις βάψεις μπορείς πολύ απλά να τις “γυρίσεις” με το ψαλίδι και να περάσεις από επάνω μια στρώση διάφανη μάσκαρα που απλά θα τονίσει τις βλεφαρίδες σου. Το αποτέλεσμα είναι μαγικό και θα εντυπωσιάσει φυσικά.

Η ΒΒ σου! Η BB κρέμα σου με μέικ-απ μέσα είναι ιδανική όχι μόνο για να προσφέρει αντηλιακή προστασία στο δέρμα σου- που είναι το καλύτερο αντιγηραντικό μυστικό- αλλά και για να καλύψει απαλά τις ατέλειες χωρίς να φαίνεται πως έχεις παστωθεί στο μέικ-απ.

Τα χείλη σου παίρνουν εύκολα λάμψη αν τους απλώσεις ένα λιπ-γκλος σε ουδέτερη απόχρωση που απλά θα τονίσουν το φυσικό σου χρώμα. Γενικά μπορεί να σου ταιριάζουν τέλεια τα σκούρα χρώματα όμως για ένα πιο διακριτικό λουκ προτίμησε να μην τους δώσεις πολύ έντονο χρώμα. Το απαλό ροζ ή στο φυσικό χρώμα των χειλιών είναι ο,τι πρέπει για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *