Βίκυ Χατζηβασιλείου στον Γιώργο Λιάγκα: «Για να τελειώνουμε με την παραφιλολογία Γιώργο μου…»

Untitled-13

Ενοχλημένη φάνηκε να είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου από τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με την πρόσφατη σέξι φωτογράφισή της.

Στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας τα περιοδικά και την φωτογράφιση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Πάμε πακέτο» είχε πει: «Τελευταία τα περισσότερα περιοδικά έχουν εφαρμόσει μια μέθοδο “celebrity φωτογραφίσου όπως θα ήθελες να ήσουν”. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι από τις ωραιότερες γυναίκες της ηλικίας της και το σώμα της λόγω beach volley είναι “φέτες” αλλά δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα. Ο κόσμος μας βλέπει γιατί λέμε αλήθεια. Η φιλαρέσκειά μας πρέπει να έχει και ένα όριο. Δεν πουλάτε αλήθεια στα περιοδικά, γι΄αυτό δεν σας αγοράζει ο κόσμος»

 

4f752176c6b3ea485b99684e6de31faf

Ενοχλημένη η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram αρετουσάριστες λήψεις από τη συγκεκριμένη φωτογράφιση, σχολιάζοντας: «Για να τελειώνουμε με την παραφιλολογία Γιώργο μου, περί ρετούς και φωτοσοπ, αυτό είναι το κοντινό μου απ’ το φακό του φωτογράφου τη στιγμή που την τράβηξε. Πριν τυχόν δρομολογηθεί για οποιοδήποτε εργαστήριο… Καλή χρονιά! #nofilter #nophotoshop #noretouch #nolies».

b5941bdb03d004d7d5922726b03d14cd

“Πάρε και το…μακρινό για νασαι σίγουρος”

 

missbloom.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *