Βίσση -Βανδή:Μαγικές στιγμές έζησαν οι τηλεθεατές του J2US που το αποθέωσαν στα social media .(Videos)

vandi

Το πιο όμορφο μουσικό τηλεοπτικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του και έριξε αυλαία χθες με τον καλύτερο τρόπο. Μαγικές στιγμές έζησαν οι τηλεθεατές του J2US που το αποθέωσαν τόσο στα social media, φέρνοντάς το έκτο trend παγκοσμίως στο Twitter, όσο και στους πίνακες τηλεθέασης.

Mια μεγάλη μουσική και τηλεοπτική στιγμή που έγραψε ιστορία, χάρισαν η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, οι οποίες ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά.
palettino banner gia magazino mikro epano gia arxi

 Οι δύο καταξιωμένες τραγουδίστριες έβαλαν «φωτιά» στο stage, ερμηνεύοντας η μια τραγούδια της άλλης, όπως τα «Ανάβεις Φωτιές» και «Δε Με Αγαπάς», αλλά και κάνοντας ντουέτα σε διαχρονικές επιτυχίες τους, όπως τα «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη», «Στα ‘Δωσα Όλα» και «Αντίστροφη Μέτρηση». Στο τέλος της μουσικής τους συνάντησης, οι δύο τραγουδίστριες έδωσαν ένα πεταχτό φιλί, κάτι, που όπως ήταν αναμενόμενο, σχολιάστηκε έντονα από τους χρήστες των social media.

Ο τελικός του J2US με νικητές τη Ζοζεφίν και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο αναδείχτηκε πρώτος σε όλα τα κοινά φτάνοντας μάλιστα σε τέταρτο το 41,4% στο δυναμικό κοινό και 42,7 % στις γυναίκες 25-44. Στο σύνολο του κοινού το show κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 22% ενώ στο δυναμικό κοινό 23%. Χαρακτηριστικό είναι πως στο μέσο λεπτό το J2US το παρακολούθησαν 1.000.000 τηλεθεατές, ενώ έστω και για ένα λεπτό το είδαν 3.800.000 τηλεθεατές.

Άννα Βίσση: «Με τη Δέσποινα Βανδή θα έχουμε μέλλον»


Η Άννα Βίσση εμφανίστηκε λαμπερή ακριβώς στις δώδεκα και φυσικά ξεκίνησε να τραγουδά την ομώνυμη επιτυχία της. Μόλις ολοκλήρωσε την ερμηνεία της, απευθύνθηκε στην κριτική επιτροπή και τους χαιρέτησε όλους ξεχωριστά, όπως και τη Δέσποινα Βανδή λέγοντας: «Δέσποινα γύρνα ξανά».

Οι δύο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες, καθεμία εκ των οποίων έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική, ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά, σε μια συνεργασία που ωθήθηκε από την κοινή δισκογραφική τους στέγη, την Panik Records και τον CEO της, Γιώργο Αρσενάκο, καθώς και τον παραγωγό και παρουσιαστή του σόου, Νίκο ;Κοκλώνη.

Στο παρελθόν είχαν υπάρξει προτάσεις για κοινή εμφάνιση, αλλά δεν ευδοκίμησαν. Τα τελευταία χρόνια, όμως, εξαιτίας του ότι ηΆννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή ανήκουν στην ίδια δισκογραφική εταιρεία, άμβλυνε τα εμπόδια και, τελικά, η πολυαναμενόμενη σύμπραξη έγινε πραγματικότητα στο λαμπερό σόου του Νίκου Κοκλώνη.

«Είμαι στο σπίτι, παίρνω την Άννα, η οποία έκανε πρόβα. Παίρνω και τη Δέσποινα. Μπαίνει στο σπίτι η Άννα και τραγουδάει: “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη”. Αυτό ήταν. Ένα λεπτό. Μετά αχώριστες. Εγώ ήμουν περιττός» αποκάλυψε ο παρουσιαστής του OPEN για τη στιγμή που έφερε σε επαφή τις δύο τραγουδίστριες.

palettino banner gia magazino mikro epano gia arxi

Έρχεται νέο ντουέτο από Βίσση – Βανδή

Επειτα από αυτή την επιτυχημένη τηλεοπτική συνάντηση, οι δύο γυναίκες σχεδιάζουν να ηχογραφήσουν ένα ντουέτο με πρωτότυπο τραγούδι που θα γραφτεί ειδικά γι’ αυτές και θα κυκλοφορήσει από την Panik. «Θέλω να σε ευχαριστήσω με αγάπη υπερβολική γιατί συναντηθήκαμε εντελώς τυχαία, αλλά συνειδητοποίησα ότι είσαι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος και αυτό πραγματικά είναι πολύ σημαντικό. Έχω συνεργαστεί με αρκετό κόσμο και ομολογώ ότι δεν το περίμενα αυτό το πράγμα. Θα κάνουμε κι άλλα πράγματα μαζί, άμα θες» τόνισε η Άννα Βίσση στη Δέσποινα Βανδή μετά την κοινή τους εμφάνιση.

Ο Νίκος Καρβέλας στο πλατό του J2US

Ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση μπορεί να χώρισαν, μπορεί να τράβηξαν διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους, αλλά κάτι δεν αλλάζει όσα χρόνια κι αν περάσουν… Κι αυτό είναι η αγάπη και η βαθιά εκτίμηση που έχουν ο ένας για τον άλλον. Η Soula Glamorous μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε ότι ο ταλαντούχος συνθέτης βρισκόταν στο πλευρό της Άννας Βίσση στο J2US.

soulaglamorous.jpg

«Θέλω να πω κάτι, που πάντα το λέω και αν το παραπώ, θα συγκινηθώ. Είναι αυτή η σχέση που ενώνει και λέγεται Νίκος Καρβέλας. Δεν είναι απλά ένας συνθέτης ή ένας στιχουργός μου. Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ. Συγκινούμαι, μόνο που τον σκέφτομαι. Τον ευχαριστώ μέσα από τα μάτια και την καρδιά μου. Έχει κάνει αυτή τη φωνή να μεταφέρει πάρα πολλά» ανέφερε συγκινημένη η Άννα Βίσση κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της και του αφιέρωσε το τραγούδι «Δεν θέλω να ξέρεις», που τόσο πολύ λατρεύει.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *